Tuote on myyty käyttäjälle BIGkev hintaan 5 €

Kuvaus

TUBULAR BELLS on MIKE OLDFIELDIN (s. 1953) vuonna 1973 julkaistu ensimmäinen studioalbumi.Levy ei kelvannut muille levy-yhtiöille, joten levykauppias Richard Branson joutui perustamaan Virgin-yhtiön (tulevan jättikonsernin ensimmäinen osa) levyn julkaisuun. Levystä tuli lopulta jättimenestys ja se on edelleen Virginin myydyin levy, vaikka levy-yhtiölle on levyttänyt myöhemmin monia hyvin tärkeitä ja suosittuja artisteja. Britannian albumilistalla levy nousi kärkipaikalle.

A-puoli nauhoitettiin syksyn 1972 aikana noin viikossa, ja B-puolta nauhoiteltiin 1973 vuoden keväällä pidemmällä aikavälillä. Nauhoituksessa on käytetty 16-raitaista nauhuria, joka oli tuohon aikaan uusi vekotin.

B-puolen ensimmäinen teema, sekä luolamiesosiota seuraava hyvin hidas teema on sävelletty Oldfieldin ollessa 15-vuotias. Tuolloin häntä vaivasi levottomuus ja hän rauhoitti itseään säveltämällä rauhallista musiikkia. B-puolen loppu on "Sailor's Hornpipe" niminen merimieslaulu. Siihen nauhoitettiin alun perin puheraita, mutta sitä ei otettu käyttöön ennen kuin vasta myöhemmin Exposed kokoelmalla julkaistulla versiolla.

Soitinlistassa näkyvä "piltdown man" -soitin viittaa B-puolen karjuntaan. Sana tarkoittaa ihmisen esi-isäksi väitettyä löydöstä, joka paljastui lopulta huijaukseksi. Levyn takakannesta ei käy ilmi, että myöhemmin monia Oldfieldin levyjä tuottanut Tom Newman soittaa B-puolen lopussa akustista kitaraa. "Double speed guitar" on puolinopeudella soitettu kitara.  Levyn A-puolen alkua on käytetty Manaaja -elokuvassa.

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on vuoden 1983 cd-painos. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,2 euros).  Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä ja 2-3 cd-singleä:

Kappalelista:

"Part One" – 25:00

"Part Two" – 23:50

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.3.2024 19:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.