Tuote on myyty käyttäjälle kurnaw hintaan 10,50 €

Kuvaus

Maalaispoika oon on Mikko Alatalon debyyttialbumi sooloartistina. Sen julkaisi Love Records vuonna 1974. Levyn tuotti Otto Donner.

Albumi ilmestyi aikana, jolloin iskelmätähdet levyttivät lähinnä ulkomaisia käännöshittejä. Alatalo oli yksi harvoista suomenkielisistä laulujen tekijöistä Hectorin, Juice Leskisen, Irwin Goodmanin ja Dave Lindholmin ohella, jotka itse sävelsivät omat kappaleensa.

Maalaispoika oon -albumin tunnetuin laulu on sen nimikappale, jonka Alatalo teki muutaman Juicen valmiin rivin innoittamana. Nimikappaleesta Alatalo kertoo lisäksi, että siinä hänen kanssaan taustoja laulaa Donner ja hän itse soittaa slide-kitaraa.

Muita levyn tärkeimpiä kappaleita ovat historian kehitystä, sortoa ja muutoksen väistämättömyyttä vasemmistolaisesti käsittelevä "Comedienne", rakkauslaulut "Ruskaa" ja "Babyface", sekä saunaa ylistävä "Kotisaunan lauteilla". Albumin CD-versiolla on bonuksina Alatalon vanhat singlehitit "Hän hymyilee kuin lapsi" ja "Syli".

Levy on hyväkuntoinen. Kyseessä on vuoden 1993 cd-julkaisu. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6,00 euros, other countries 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

"Maalaispoika oon" "Comedienne" "Paluu eiliseen" "Turtuneet kasvot" "Ruska" "Kasetti loppuu" "Kaupungin yöt" "Naamari" "Vieraat kadut" "Kotisaunan lauteilla" "Babyface" "Kaikki me tarvitaan äitiä"

CD-bonukset:

"Hän hymyilee kuin lapsi" "Syli"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
10,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.3.2024 12:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.