Kuvaus

Kuvaus

MIKKO NISKASEN ELOKUVAT

3 DVD KOKOELMA

SISÄLTÄÄ KOLME MIKKO NISKASEN OHJAAMAA MENESTYSELOKUVAA 60-LUVULTA.

KÄPY SELÄN ALTA--

NELJÄ KAUPUNKILAISNUORTA LÄHTEE TELTTARETKELLE MAASEUDULLE, JUHLINTA ÖISELLÄ TANSSILAVALLA NOSTAA ESIIN MYÖS MUSTASUKKAISIA JA KÄTKETTYJÄ TUNTEITA. KUUDELLA JUSSILLA PALKITTU KÄPY SELÄN ALLA ON YKSI SUOMALAISEN ELOKUVAN SUURIMMISTA YLEISÖMENESTYKSISTÄ JA SE MUISTETAAN  NIMENOMAAN KIRSTI WALLASVAARAN, KRISTIINA HALKOLAN, PEKKA AUTIOVUOREN JA EERO MELASNIEMEN KOSKETTAVISTA ROOLISUOSITUKSISTA.

VAMISTUSVUOSI 1966

KESTO 1H 24MIN

LAPUALAISMORSIAN--

SODANVASTAISUUS JA NUORISORADIKALISMI KUVAAVAT 60-LUVUN OPISKELIJOIDEN AATEMAAIMAA, MUTTA YHTEISKUNNALLISEN MURROKSEN KESKELLÄ JOKAISEN ON ITSE ÖYDETTÄVÄ OMA ONNENSA. ELOKUVASSA ON MYÖS MIEENKIINTOISIA DOKUMENTTIJAKSOJA, MM. VUODEN 1967 VAPUN JUHLINNASTA JA YDINASEIDEN VASTAISESTA MIELENOSOITUKSESTA. PÄÄOSISSA NÄHDÄÄN KRISTIINA HALKOLA, PEKKA LAIHO, KIRSTI WALLASWAARA, JUKKA SIPILÄ JA AULIKKI OKSANEN.

VALMISTUSVUOSI 1967

KESTO 1H 25MIN

ASFALTTILAMPAAT-

KIRJASTOVIRKAILIJA VILLE HERMAN RAKASTUU TALONMIES KANNISEN TYTTÄREEN LIISAAN, MUTTA HEIDÄN ONNENSA KAATUU ILKEÄMIELISIIN JUORUIHIN. ELOKUVA KERTOO HERKÄSTÄ RAKKAUDESTA, JA ELÄMÄSTÄ AHDASMIELISESSÄ PIKKUKAUPUNGISSA, JOSSA KAIKKI POIKKEAVAT YKSILÖT PÄÄTYVÄT HELPOSTI MUIDEN SILMÄTIKUIKSI. PÄÄOSISSA OVAT KIRSTI WALLASVAARA JA EERO MELASNIEMI.

VALMISTUSVUOSI 1968

KESTO 1H 15MIN

YHTEISKESTO KOKOELMALLE 4H 4MIN

 

 

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.LY 31

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 12 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 17 vrk 12 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.