Kuvaus

Tie hyvästä asiantuntijasta erinomaiseksi esimieheksi on harvoin suora. Esimies edistää samanaikaisesti sekä organisaation että alaistensa asiaa unohtamatta itseään. Hajautetun työn ja itseohjautuvien työntekijöiden johtaminen vaatii tuekseen uuden metodin. Coaching on tulevaisuuden tapa johtaa.

Coaching on asiantuntijatyötä tekevien henkilökohtainen, yksilön ammatilliseen kehittymiseen ja organisaation tuloksellisuuteen tähtäävä tavoitteellinen ja rajattu työskentelymenetelmä. Coachingin avulla löydetään uusia näkökulmia, toimintatapoja ja ideoita niin oman työn hallintaan kuin organisaation kehittämiseenkin. Coaching myös vahvistaa asiantuntijaa esimiesroolissa. Valmentavasti työskentelevä esimies auttaa alaisia näkemään omat vahvuutensa ja rohkaisee heitä uudistamaan omaa työtään.

Kirja kertoo konkreettisesti, mitä henkilökohtainen valmennus työelämässä on ja miten koko organisaatio hyötyy avainhenkilöiden valmennuksesta. Kirjan artikkeleissa kuvataan yksityiskohtaisesti coaching-prosessi alusta loppuun niin valmentajan, valmennettavan kuin organisaation näkökulmasta.

Teoksen artikkelien kirjoittajat ovat suomalaisen esimiestyön asiantuntijoita. Mukana ovat Mikko Luoma, Sari Salojärvi, Esa Pohjanheimo, Laura Santasalo, Helena Åhman, Riitta Viitala, Tapio Aaltonen, Anneli Romana, Risto Säntti, E. Olavi Salminen, Lari Junkkari, Petteri Niitamo, Staffan Kurt'n, Tiina Harmaja ja Kaj Hellbom. Kirjan on toimittanut Mikko Räsänen.

Kovakantinen. ISBN: 9789513750961

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 7 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 21 vrk 7 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.