Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Millipilleri [DVD]

Millipilleri on vuonna 1966 ensi-iltansa saanut Spede Pasasen, Jukka Virtasen ja Ere Kokkosen suomalainen komediaelokuva. Elokuva on järjestyksessä toinen Speden ohjaama sekä tuottama elokuva. Jukka Virtaselle ja Ere Kokkoselle Millipilleri oli ensimmäinen elokuva.

Miljoonaperinnön toivossa Tarmo Saari (Spede Pasanen) liehakoi setäänsä, konsuli Ö:tä, joka on Suomen rikkain mies. Setä on kustantanut Tarmon opintoja, mutta niistä ei ole tullut valmista.

Raivoissaan hän uhkaa tehdä saamattoman veljenpoikansa perinnöttömäksi ja antaa koko omaisuutensa Antiikinsuojeluyhdistykselle jollei Tarmo pysty kuukaudessa ansaitsemaan miljoonaa markkaa.

Konnakopla kuulee sedän purkauksen ja ryhtyy juonimaan rahoja itselleen. Tarmo aloittaa miljoonan keräämisen kukkamultien vaihtajana ja saa kokoon 8 markkaa. Eikä taida lyödä leiville työ miljonäärien hengenpelastajana, elokuvatuottajana tai Lapin lumimiehenä...

Ohjaus: Jukka Virtanen, Ere Kokkonen, Spede Pasanen

Näyttelijät: mm. Spede Pasanen, Hannes Häyrinen, Simo Salminen, Mila Lindroos, Malla Pesonius, Jukka Virtanen, Ere Kokkonen, Aarre Elo

Tekstitys mm: SUOMI heikkokuuloisille, ruotsi
Kesto: n. 1 h 52 min
Mustavalkoinen

EXTRAT
• Kommenttiraita Jukka Virtanen

Levyssä hieman hentoa, harmitonta käytön jälkeä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.7.2018 5:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.