Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Minä uskon? Jumala-usko 2010-luvulla (2010), Maarit Hytönen (toim.), Kirkon tutkimuskeskus


Maarit Hytösen toimittama synodaalikirja vuodelta 2010. Yksityiskohtainen kuvaus alla:

"Minä uskon? Jumala-usko 2010-luvulla on artikkelikokoelma, jossa pohditaan, mitä uskontunnustuksessa ilmaistu usko kolmiyhteiseen Jumalaan merkitsee tänään. Miten pappi voi sovittaa suuhunsa niin suuria sanoja kuin Jumala tai Jumalan sana? Mitkä ovat aikamme aatevirtaukset ja keskustelukumppanit? Artikkeleissa käsitellään muun muassa uskon ja tieteen suhdetta, uusateismia, erilaisia Jeesus-kuvia sekä tieteellisen raamatuntutkimuksen ja erilaisten spiritualiteettien asettamia haasteita kirkon uskolle ja työlle. Vuoropuhelu erilaisten aatteiden, arvojen ja vakaumusten kanssa toivottavasti rohkaisee avoimeen ja ennakkoluulottomaan keskusteluun uskon sisällöstä.
Tämän synodaalikirjan 2010 kirjoittajat ovat eri tehtävissä toimivia tohtoreita: kirkkoherra Tapio Luoma, dosentit Jyri Komulainen ja Juha Pihkala, tutkijat Kimmo Ketola, Outi Lehtipuu ja Aku Visala sekä professorit Jaana Hallamaa, Gunnar af Hällström, Heikki Kotila, Bernice Sundkvist ja Kari Syreeni. Esipuheen ovat laatineet Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat."

Kirja on ollut säilytettynä lämmitetyissä ja ilmastoiduissa sisätiloissa, joissa ei ole eläimiä tai tupakoitsijoita.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 6,50 € (huutopaketti + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella (ilman takeita). Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 21:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.