Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Like 2015 Kovakansi

Uusi

1.painos

Eettinen ruokatrendi ja maailman ruokakriisin ratkaisu?

Pariisilaisissa ravintoloissa voi nykyään tilata hyönteistapaksia ja Suomessakin voi törmätä pop up -ravintolaan, jossa valmistetaan friteerattuja sirkkoja. Täysin uudesta ruokatrendistä ei ole kyse, sillä monissa kulttuureissa hyönteisiä on syöty aina nimenomaan niiden herkullisuuden vuoksi.

Hyönteistieteilijä Lena Huldén kertoo upeasti kuvitetussa kirjassa historioitsijan tietämyksellä ja palkitun tietokirjailijan tarinankerronnan taidolla hyönteisten syöntiin liittyvistä ennakkoluuloista, eduista ja käytännön arjesta. Hyönteiset ovat nykymaailmassa ainut halpa, eettinen ja ekologinen proteiinin lähde. Työn alla olevan lakimuutoksen myötä niiden käyttö ruokana tulee lisääntymään radikaalisti Suomessakin.

Lena Huldén (s. 1956) on hyönteistieteilijä, historioitsija ja poliitikko. Vuonna 2008 hän sai tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon teoksestaan Kuusijalkainen vihollinen, ja samana vuonna Suomen tietokirjailijat ry palkitsi hänet Tietokirjailijapalkinnolla.

Kari Heliövaara on Metsäeläintieteen professori Helsingin yliopistossa. Hän harrastaa valokuvausta ja on kuvittanut lukuisia hyönteistietokirjoja.

327 sivua

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.11.2018 7:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.