Kuvaus

Leena Minkkinen - Sirpa Jokinen -Erja Muurinen: Lasten hoitotyö.

  • Kirjayhtymä, 4., uudistettu painos, 1997; pehmeäkantinen kirja, 304 sivua
  • esilehdessä yliviivattu omiste, muuten täysin siisti
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut 7 euroa = 8 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu yhteisillä toimituskuluilla muitakin saman myyjän kirjoja)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)


Tarkoitettu lasten hoito-opin kurssien oppimateriaaliksi sosiaali- ja terveysalan perus- ja täydennyskoulutukseen. Myös perusterveydenhuoltoon ja sairaaloihin käsikirjaksi jo työssä toimiville.

Uudistetun laitoksen sisältö on ajanmukaistettu ja lukuja on täydennetty käyttäjien palautteen mukaan. Uusia ovat ulkomaalaista lasta ja perhettä sekä reumaa sarastavaa lasta käsittelevät luvut.


hakusanat: sairaanhoito sairaanhoitajat sairaat lapset lapsipotilaan hoito lääketiede ja terveys sairastava lapsi ukomaalaiset potilaat reumapotilaat lapsipotilaat joilla on reuma ulkomaalainen lapsi sairaalassa maahanmuuttajalapset maahanmuuttajalapsi sairaalassa sairaalahoidossa
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 13 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 48 vrk 13 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.