Tuote on myyty käyttäjälle rakentajahurja hintaan 1 000 €

Kuvaus

Huutokaupattavana on Minna ”Brutsku” Grusanderin Ladies Fight Night -ottelutoppi ja -lippis nimikirjoituksilla varustettuna. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Lapsisyöpäpotilasperheiden kerholle, Sykerölle.

Maailmalla mainetta niittänyt Brutsku on tällä hetkellä kiistatta yksi Suomen kovimmista naisvapaaottelijoista 5-1 recordilla. Brutsku otteli viimeksi joulukuussa Puolassa Ladies Fight Nightissa saavuttaen ammattilaisuransa viidennen voiton vakuuttavan esityksen päätteeksi takakuristuksella toisessa erässä.

Kahden lapsen äitinä Brutsku rakentaa uraansa ammattilaisvapaaottelijana lapsiperhearjen ympärille. Oman ja läheisten terveyden ollessa sekä Brutskun uralle että arjessa ensisijaisen tärkeä perusta, haluaa Brutsku huutokaupallaan tukea lapsisyöpäpotilasperheiden hyväksi toimivaa Sykeröä. Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö on Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen alainen osasto. Lahjoitusvaroin ja vapaaehtoisvoimin toimiva kerho järjestää monipuolista virkistystoimintaa, vertaistukea, asiantuntijaluentoja sekä terapioita syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Lapsen sairastuminen koskettaa jokaista perheenjäsentä ja Sykerö tarjoaakin tukea koko perheelle.

Huutoaika on maanantai 22.1.2018 klo 09:00 - perjantai 26.1.2018 klo 16:00.

Käy jakamassa Hyväntekeväisyyshuutokaupan FB-sivu ja tehdään hyvää:
https://www.facebook.com/events/221299638441645/

Lue lisää:
http://lssy.fi/sykero/
http://www.minnagrusander.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 000 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.1.2018 16:07

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.