Kuvaus

0-koodin keittokirja - gluteeniton, maidoton ja sokeriton keittiö

Yhä useampi meistä kärsii jonkinlaisista allergioista tai joutuu muista syistä välttämään erilaisia ruoka-aineita. Jokaisen on kuitenkin mahdollista tehdä terveellistä ja maistuvaa ruokaa. Tämä kirja on opas gluteenittomaan, lehmänmaidottomaan ja sokerittomaan keittiöön.

0-koodin keittiössä käytetään monipuolisesti puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa tai ja puhdistettua sokeria.

0-koodin monipuolisissa resepteissä ruoka valmistetaan lihasta, kalasta, kanasta, juureksista, kasviksista, siemenistä, pähkinöistä ja luonnollisista rasvoista. Lisänä käytetään lampaan- ja vuohenmaitoa, hedelmiä sekä gluteenittomia viljoja.

Huono soveltumaton ravinto altistaa elintasosairauksille. Pienillä jokapäiväisillä valinnoilla voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Itse tekemällä varmistamme myös ravinnon laadun.

Ravinto on myös tunneasia. Terveellisyyden ja ravitsevuuden lisäksi ruoan on oltava hyvää.

Kirjan reseptit on jaoteltu kahteen pääryhmään: juhlaruokiin ja arkiruokiin. Kun normaalista ruoka-aineiden tarjonnasta on mahdollista käyttää vain osaa, asettaa se suuret haasteet kotikokille. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.


Minna Forsström on hyvinkääläinen yrittäjä, joka kehittää ja valmistaa 0-koodi -yrityksessään erilaisiin erikoisruokavalioihin soveltuvia lisäaineettomia elintarvikkeita.

Kovakantinen. Minerva.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 16 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 53 vrk 16 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.