Kuvaus

 

70-luvun Oulussa...

Miss Farkku-Suomi on Kauko Röyhkän omaelämänkerrallinen ja humoristinen kuvaus nuoren miehen kasvusta, musiikista ja suuresta rakkaudesta. Se on myös kertomus punkin ja uuden aallon rockmusiikin tulosta pohjoisen pikkukaupunkiin. Elokuva sijoittuu 70-luvun Ouluun. 
 
Välde, 17, haluaa päästä bändiin ja tulla kuuluisaksi, juoda ensikännin ja rakastaa Pikeä, luokan kauneinta tyttöä. Välde on isätön teinipoika, joka asuu äitinsä kanssa kerrostaloyksiössä. Välde nauttii rosoisesta musiikista, Lou Reedin sanoituksista, New York Dollsista ja David Bowiesta. 
 
Kun muut viettävät iltoja diskossa, Välde pyöräilee yksin laitakaupungilla ja taltioi mieleensä kuvia tehtaan piipuista, autioista rannoista ja ruosteisista roskatynnyreistä. Välde haluaa korjata maailman epäkohdat, mutta ensin täytyy korjata oman elämän puutteet. 
 
Välde löytää hengenheimolaisen Sasusta. He perustava yhdessä bändin, Tortun, kuuntelevat samaa musiikkia, lukevat Musa-lehteä ja Soundia ja huomaavat että punk tekee tuloaan maailmalla. Lehdissä puhutaan pian bändeistä kuten Suicide, Clash ja The Sex Pistols. Oulun akustisen musiikin iltamissa hämyt laulavat vielä Bob Dylania ja Neil Youngia, kritisoivat jenkkejä, kaupallisuutta ja muotia. 
 
Sitten Pike voittaa Suosikin kauneuskilpailun, ja hänestä tulee Miss Farkku-Suomi. Kaikki ei menekään niin kuin Välde haluaisi... 
 
"Kokonaisuuden ilmapiiri on autenttinen ja innoittunut, roolijaot napakymppejä ja dialogi luontevaa." 
-Outi Heiskanen, skenet.fi

Ohjaaja:Matti KinnunenPääosissa:Olavi Uusivirta
Aiden Lind
Maria Ylipää
Mikko Neuvonen
Elias Gould
Pirkko Hämäläinen
Sanni Kurkisuo
Juha Kukkonen
Hanna OllikainenLevyjen määrä:1Pituus:86Ikäraja:12v.Tekstitys:RuotsiKuvamuoto:(16:9)Ääni:DDMaakoodi:2Puhuttu kieli:SuomiJakelija:Nordisk Film

 

 

 

 

TEKSTITYS SUOMEKSI.

 

Moi rahat tilille + postikulut

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
tai
Sulkeutuu 105 vrk 15 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 105 vrk 15 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.