Kuvaus

Mission:  Impossible Trilogy  -  3 Disc Blu-ray

 

Mission: Impossible - M:I [1996]

Tom Cruise näyttelee Ethan Huntia eli salaista agenttia, joka on lavastettu syylliseksi vakoilutiimin kuolemiin. Hunt pakenee hallituksen salamurhaajia, murtautuu CIA:n parhaiten suojattuihin holveihin ja roikkuu luotijunan katolla pysyäkseen askeleen edellä takaaajajiaan... ja päästäkseen lähemmäksi shokeeraavaa totuutta.

 

Mission: Impossible 2 - M:I-2 [2000]

Miten pysäyttää terroristit, ennen kuin he tuhoavat maailman? Tehtävä sopii IMF-agentti Ethan Huntille. Maailman ykkösvakooja on taas täällä elokuvassa, jolle etevä toimintaohjaaja John Woo on antanut oman leimansa. Ethan Hunt lyöttäytyy yhteen kauniin Nyah Hallin kanssa pelastaakseen pahaa-aavistamattoman maailman vastapuolelle loikanneen agentti Sean Ambrosen tuhoisilta suunnitelmilta. Ennen kuin tehtävä on suoritettu, heidän täytyy valita kaiken sen väliltä, mitä he rakastavat ja mihin he uskovat

 

Mission: Impossible 3 - M:I-3 [2006]

Tom Cruise näyttelee Ethan Huntia tässä pulssia nostattavassa trillerissä, jonka on ohjannut J.J. Abrams. Viraston esimiehet ovat houkutelleet Ethanin takaisin toimintaan ja tämä kohtaa kaikkien aikojen tappavimman vastustajansa – sadistisen asekauppiaan nimeltä Owen Davian. IMF-tiiminsä tuella Ethan ryntää mahtavaan seikkailuun, joka vie hänet Roomasta Shanghaihin hänen yrittäessään pelastaa kaapatun agentin ja estää Daviania eliminoimasta seuraavaa kohdettaan: nimittäin Ethanin vaimoa Juliaa.

---------------------------------------------------------------------

 

Kesto:   5 tuntia 59 min

Tekstitys:   suomi, ruotsi


K-15

Aluekoodi:  B

Nordic julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 8 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,80 € Sulkeutuu 25 vrk 8 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.