Kuvaus

Missouri  (DVD)


AlkuperäisnimiThe Missouri Breaks

 

Ainoassa yhteisessä elokuvassaan, Oscar®-palkitut legendat Marlon Brando ja Jack Nicholson hehkuvat karismaa tiiviissä ja hätkähdyttävän realistisessa ohjaaja Arthur Pennin (Pieni suuri mies) westernklassikossa.


Montanan julman autiomaan karjatilallinen David Braxton (John McLiam) on omalla työllään menestynyt mies. Vuosien väsymätön ja päättäväinen raataminen on muuttanut laajan erämaatilan reheväksi ja vauraaksi valtakunnaksi. Kun hänen elinkeinonsa, varallisuutensa - ja jopa perheensä - on uhattuna häikäilemättömän hevosvarkaan (Nicholson) toimesta, Braxton ottaa ohjat omiin käsiinsä. Palkatessaan sadistisen palkkionmetsästäjän (Brando) jäljittämään lainsuojatonta, Braxtonin aikomus on vapauttaa alue rikollisuudesta... mutta hän käynnistääkin monimutkaisen tapahtumasarjan, joka johtaa paljon odotettua julmempiin raakuuksiin.


Randy Quaid ja Harry Dean Stanton loistavat sivuosissa Thomas McGuanen käsikirjoittamassa, mahtavissa Montanan maisemissa kuvatussa elokuvassa, joka on aivan yhtä voimakas ja vaikuttava kuin sen valovoimainen tähtikaksikkokin.

 

Ensiesitysvuosi
1976

Ohjaus
Arthur Penn

Käsikirjoitus
Thomas McGuane

Näyttelijät
Marlon Brando
Jack Nicholson
Randy Quaid
Kathleen Lloyd
Frederic Forrest
Harry Dean Stanton
John McLiam
John P Ryan
Sam Gilman

 

Kesto:
121 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-18

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 92 vrk 15 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18,30 € Sulkeutuu 92 vrk 15 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.