Tuote on myyty käyttäjälle kikke09 hintaan 23,50 €

Kuvaus

Joskus vuosina 1975-1985 oli tämä mitali luovutettu ja se kulkeutui minulle, on rasian kanssa ja aito. Pistä talteen.

MIL17OK202  Mitali USA armeijan.

Mitä ihminen tekee USA army mitalilla rasioineen ? Keräilee vanhan Suomen vihollisen tavaraa?  Kaksi vanhaa suurvaltaa oli ennen Neuvostoliitto , meidän iso itänaapuri, jolle antauduimme , hävisimme viime sodassa. Toinen suurvalta taas on hyvin kaukana , eli USA ja se oli myös meidän vihollinen, samalla viivalla olivat molemmat, plus niiden liittolaiset Britannia,  Ranska, Canada, Australia jne.... me olimme Hakaristi Saksan puolella ja meidän sankarihautuumaalla lepäävät olivat ja sotivat samoin ajatuksin... 

Jotkut keräävät Neuvostoliiton sota mitaleita, sekin valtio on Hakaristi Saksan tavoin poistunut jo historiaan, on nykyään aivan eri, puhtaan kapitalistinen ja varakas Venäjä... jättivaltio 11 eri aikavyöhykettä ja osittain Suomea enemmän lännessä, kun katsoo karttaa = Venäjä, tipahtaa suomut pois silmiltä.  

Military mitaleista tunnetuin on rautaristi, Saksan Preussin aikanaan käyttöön ottama sodassa osoitettua urhoollisuutta symbolisoiva mitali. Elettiin liki Napoleon diktaattorin aikaa ja Preussi mietti, millainen olisi urhoollisuusmitali ja kuningas voivotteli kultavaraston pienuutta, kunnes joku varmaan sanoi, rautaa meillä taas olisi....sepä se, mitali tehdään raudasta eikä kullasta.   Kun Ranska antoi kultaisen urhoollisuus-mitalin ja sitä ei saanut itse urotyön tekijä, vaan hänen esimiehensä upseeri.....tämä oli  väärin ja vastoin Saksan kansan oikeustajua ja "Rautaristi" annetaan vain teon tekijälle.....suuret määrät jaettiin mitalia vuonna 1871, 1914-1918 ja 1939-1945, jälkinmäinen mitali eroaa muista siinä, että siinä on kuvattuna myös hakaristi. 

Rautaristin kangasnauha oli eri aikoina eri värinen, koskaan ei ollut mitään mutteri ruuvi kiinnitystapaa, oikeassa aidossa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

23,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.2.2023 23:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.