Tuote on myyty käyttäjälle Ostajamyy10 hintaan 62 €

Kuvaus

Keväällä 2007 ostettu eurooppalainen Wii-konsoli alkuperäisessä pakkauksessaan. Mukana tulee lähes kaikki, mitä koneen mukana alun perin tuli (lukuun ottamatta Wii Sports -peliä!) + lisäohjaimia ja muistikortteja. Tämä malli on Gamecube -yhteensopiva. Kaikki ohjaimet ovat Nintendon virallisia julkaisuja.

Konsoli on ollut aika ahkerassa käytössä vuosien mittaan, mutta toimii edelleen hyvin. Pelasin läpi
useamman Wii- ja Gamecube-pelin nyt kevään aikana ilman huomattavia ongelmia. Joidenkin vaativampien pelien kohdalla (Last Story, Fatal Framet jne.) levyasema oli aika äänekäs, mutta se saattaa mahdollisesti olla konsolin vakioäänitaso (en muista
miltä se kuulosti ostettaessa). Myös dual layer -pelit ovat toimineet koneella ilman suurempia ongelmia.

Paketissa mukana:
- Itse konsoli
- Konsolin muoviteline
- Scart-kaapeli
- Sensor Bar
- Virtalähde
- Alkuperäinen pakkaus ja kaksi paksua ohjekirjaa
- 2 kpl Wiimote+Nunchuk -ohjaimia (hihnat ovat aika kuluneet)
- 2 kpl Gamecube-muistikortteja
- Musta Classic Controller Pro -ohjain
- Musta Gamecube-ohjain
- Lan-adapteri

MODATTU: Koneessa on The Homebrew Channel (Gecko OS:ää varten, jolla olen pelannut japanilaisia ja jenkkipelejä) ja Riivolution (jolla olen pelannut fanikäännöksiä, kuten Fatal Frame 4:ää). Molemmat funktiot on testattu onnistuneesti nyt keväällä.

Mutta...

VARMUUSKOPIOISTA HUOM! Konetta ei ehkä kannata ostaa, jos haluaa käyttää sitä varmuuskopioiden pelaamiseen USB:n kautta. Koetin muistaakseni asentaa tarpeellisen ohjelman muutama vuosi sitten, mutta vastaan tuli jokin tekninen ongelma. Vuosikausien homebrew-mylläykseni ovat ehkä muuttaneet jotain oleellista koneen käyttiksessä ja tehneet siitä mahdottoman.

Ehkä joku teknisesti osaavampi saattaa kyetä korjaamaan asian, ehkä ei, mutta näin ollen konsoli kannattaa ostaa vain pelien pelaamiseen suoraan levyltä - tehtävä, josta se kyllä suoriutuu varsin hyvin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
62 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.6.2021 20:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.