Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Voin modata kaikki Nintendo 2DS/3DS/N2DS ja N3DS konsolit FW:stä riippumatta.. HUOM! Konsolisi pelikasetti-paikka tulee olla toimiva, sillä sitä hyödynnetään modauksen yhteydessä.

Modauksen jälkeen konsolissasi on CFW eli Custom Firmware, joka tarkoittaa sitä että voit mm:

- Voit asentaa ja pelata varmuuskopioituja pelejä suoraan konsolilta ilman pelikasettia.
- Voit myös pelata varmuuskopioituja DS/DSi pelejä käyttämällä DSi:lle tarkoitettua flashcarttia, esim R4:stä. R4 ja vastaavat eivät toimi 3DS:ssä normaalisti, mutta CFW mahdollistaa tämän.
Voit pelata pelejä netissä ongelmitta. Gateway 3DS ja Sky3DS korteilla joita myös käytetään varmuuskopioiden pelaamiseen voi pelata myös netissä, mutta ei yhtä helposti, ja näissä on aina omat riskinsä. CFW konsolilla ei voi saada käyttöestoa nettipelaamiseen mikäli asetukset ovat kunnossa. Neuvon näistä erikseen kauppojen yhteydessä.
- Voit pelata pelejä joita ei ole julkaistu Euroopassa. Eli region-free mahdollisuus.
- Voit aina pysyä uusimmalla firmware-versiolla ja päivittää suoraan System Settingsien kautta menettämättä modausta.
- Asentaa ja käyttää erilaisia Homebrew-applikaatioita. Suosituimmat apit tällä hetkellä ovat mm. Checkpoint, eli Save Manager, ja PKHex. Näiden molempien yhdistelmällä voit editoida Pokemonejasi tietokoneellasi ja sitten lisätä ne peliisi. Näitä Pokemoneja voi käyttää myös netin kautta pelaamisessa mikäli ne ovat "laillisia". 
- Voit asentaa kustomoituja teemoja joita voi ladata esimerkiksi täältä, tai voit vaikka tehdä oman teemasi!
Voit streamata pelikuvaa suoraan koneellesi (ja täten esim nettiin) langattomasti mikäli sinulla on N3DS konsoli. Jos sinua kiinnostaa streamaus, mainitse tästä kun ostat palvelun jotta voin asentaa tämän ominaisuuden omaavan CFW:n konsoliin.
- Ja paljon muuta .. kaikkia ominaisuuksia on mahdoton listata tähän. Kannattaa googlen kautta itsekin tutkia mitä kaikkea Custom Firmware mahdollistaa sekä mitä alla olevilla Homebrew-ohjelmilla voi mm. tehdä.

Asennan konsoliin valmiiksi seuraavat Homebrew-ohjelmat:
- Freeshop
- Anemone Theme Manager
- FTPD
- Homebrew Launcher
- Checkpoint
- FBI (Open source CIA installer & title manager)

Opastan mielelläni konsolin käytössä modauksen jälkeen mikäli tarve. Konsolin mukana tulee lähettää vähintään 4GB SD-kortti, joka on konsolissa ollut valmiina kun olet sen ostanut. Suosittelen kuitenkin että lähetät mukana väh. 16GB kortin sillä 4GB kortille ei pelejä juurikaan mahdu. Pelit vievät 1-4GB per kpl. SD kortin voi vaihtaa jälkeenpäinkin helposti, vaatii vain tiedostojen siirron toiselle kortille.

Voit halutessasi joko tuoda konsolin minulle, ja noutaa sen seuraavana päivänä, tai lähettää sen postitse. Jos lähetät konsolin postitse, sinun tulee maksaa postikulut molempiin suuntiin. Lähetän konsolin sinulle heti takaisin, kun se on modattu.

Jos sinua huolestuttaa konsolin rikkoutuminen, eli "brick" niin ei hätää .. Teoriassa konsolin rikkoutuminen on modauksen aikana mahdollista, mutta käytännössä mahdollisuus tähän on häviävän pieni. Konsoli voi brickata vain jos: Modaaja (eli minä) teen jonkun virheen ja tässä tapauksessa otan kaiken vastuun ja korvaan laitteen sinulle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 13.7.2018 8:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 12.7. klo 6:08

Osaatko modata wii u konsolia

29.3. klo 19:30

Jos ostaja valitsee toimitus niin toimitatko tuotteen itse ostajan osoitteeseen vai lähetätkö tuotteen postitse ostajalle?

29.3. klo 19:55

Minkä tuotteen? Myyn palvelua. Tuot tai lähetät mulle konsolin niin lähetän sen takaisin tai haet sen. Ja miksi olet huutanut saman kohteen kolmesti? En jaksa uskoa että sulla on kolme modattavaa konsolia.

19.3. klo 12:27

Hei! Toimiiko modaus Nintendon tässä versiossa: 11.6.0-39E ? Ja tuleeko Freeshop asennuksen mukana? Kiitos tiedoista.

19.3. klo 13:04

Toimii kaikilla FW-versioilla, ja tulee mukana.

16.3. klo 16:31

Moi mulla on 3DS ja 32giganen sd kortti niin voitko laittaa kortin täyteen ”varmuuskopio pelejä”?

16.3. klo 17:33

Voit ihan itse laittaa korttisi täyteen varmuuskopioituja pelejä kun konsoli on modattu. Minä myyn vain modauspalvelua .. se mitä teet konsolilla sen jälkeen kun se on modattu ei kuulu minulle.

16.3. klo 16:29

Moi!

16.3. klo 8:40

Anteeksi chattaily täällä, mutta tosiaan voisi kiinnostaa jos ei ihan tuhottoman kallis ole! Voinko ottaa suhun yhteyttä jotenkin niin voidaan jutella? Laita mulle vaikka sähköpostia nicoskog98@gmail.com

14.3. klo 16:47

Vähän ohi aiheen kysymys mutta kysytään kuitenkin; onnistuuko sulta muiden konsoleiden modaus? (Xbox 360)

14.3. klo 19:30

En tiiä onko kuviot muuttuneet mut RGH modaukseen tarvittiin ainakin ennen jotain juottamista ym muuta mitä en itse harrasta, eli vastaus on valitettavasti ei. Mulla tosin sattuu olemaan RGH 360 kaapissa pölyttymässä jos kiinnostaa..

21.2. klo 11:18

Ymmärsinkö oikein, että softmodauksen myötä, pystyisin pelaamaan myös useampaa eri talennusta yhestä pelistä? esm. pokemonissa tekemään oman tallennuksen joka startterille yhtä aikaisesti ja pelaamaan näitä vuorotellen?

21.2. klo 13:04

Onnistuuhan tuo jos vähän kikkailee tallennusten backuppien kanssa. Tietysti voisit myös vaan pokehexillä lisätä yhteen tallennukseen kaikki startter pokemonit.

11.2. klo 16:29

Olen ajatellut päivittää vanhan DS:ni (sen ihan ensimmäisen version) uuteen 3DS:ään jos saisin sen modattua paremmin. Tuleeko palvelussasi mukana R4-kortti vai pystynkö pelaamaan suoraan SD-kortilta pelejä?

11.2. klo 17:30

Kaikkia 3DS pelejä voi pelata suoraan SD kortilta kun konsoli on modattu. Myös joitain DS pelejä voi pelata SD kortilta, mutta kaikkia pelejä ei tueta vielä.

30.1. klo 10:11

Onko modauksen yhteydessä mahdollista asentaa pari Virtual Console peliä?

30.1. klo 11:07

No onnistuuhan tuo tarvittaessa mutta konsolin käyttö ja siihen pelien asennus on muutenkin nyt tosi helppoa kun se on modattu eli osaat sen varmasti itsekin tehdä

Näytä lisää (9) Näytä vähemmän