Kuvaus

MOKOMAN 120 PÄIVÄÄ on MOKOMA-yhtyeen vuonna 2001 ilmestynyt toinen albumi. Levyn musiikki on raskaampaa kuin esikoisalbumi Valulla ja pienimuotoisia thrash-vaikutteita on jo havaittavissa. Parhaiten ne kuuluvat ehkä singlenäkin julkaistussa kappaleessa ”Seitsemän sinetin takana”, joka on yksi Mokoman suurimmista hiteistä ja yhtye esittää kappaletta konserteissaan usein vielä nykyäänkin. Myös kappale ”Rajapykki” julkaistiin singlenä.

Mokoman 120 päivää on sanoituksiltaan eräänlainen teemalevy, joka kertoo ihmisen kamppailusta erilaisten valtavirtojen ja koneistojen kanssa. Yhtyeen laulaja ja sanoittaja Marko Annala otti sanoituksia kirjoittaessaan vaikutteita markiisi de Saden yhteiskuntakritiikistä.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros).  Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä ja 2-3 cd-singleä:

Kappalelista:

Sävellykset Marko Annala, Kuisma Aalto ja Tuomo Saikkonen, sanoitukset Annala, sovitukset Mokoma (Raikko Törösen, Gabi Hakasen ja Henri Kuittisen avustuksella).

Koiruoho – 03:57 Rajapyykki – 04:15 Pois se minusta – 03:18 Teon teoriaa – 04:10 Seitsemän sinetin takana – 03:03 Lihaa/terästä – 05:05 Voimahuone – 03:31 Ranka – 03:46 Onnenonkija – 02:59 Pimeyden liitto – 06:49

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 17 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 11 vrk 17 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.