Kuvaus

Hyväkuntoinen ( K3 + ) nide , Johnny Kniga 2009 , 5. painos , 330 sivua  kuvitettu  20 cm , ISBN 978-951-0-34975-5 nidottu ja ihana kauppiaan hintalappu takakannessa

" Kansainväliset moottoripyöräkerhot Hells Angels ja Bandidos levittäytyivät Suomeen 1990-luvun alussa poliisin kykenemättä estämään asiaa. Hells Angels ja Bandidos, samoin kuin puhtaasti kotimainen Cannonball, ovat prosenttijengejä. Ne kantavat liiveissään 1%-tunnusta merkkinä yhteiskunnan ulkopuolelle jättäytymisestä. Poliisin mukaan kyse on rikollisjärjestöistä. MC-kerhot ovat saaneet myös jäljittelijöitä, joilla ei ole mitään tekemistä moottoripyörien kanssa. Rogues Gallery, Natural Born Killers, Bats ja MORE ovat keränneet yhteen rikollisia, jotka kantavat yhteisiä tunnuksia, nahkaliivejä tai tatuointeja.

Prosenttijengit on raportti tunnuksia kantavista järjestäytyneestä rikollisuudesta ja sen väkivaltaisesta historiasta 1990-luvulta nykypäivään. Se kertoo, miten jengit toimivat ja millä keinoin poliisi taistelee niitä vastaan. Kirja perustuu viranomaisten ja jengiläisten haastatteluihin sekä laajaan asiakirja-aineistoon, joka on tähän saakka ollut osittain salaista. "

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Prosenttijengit : moottoripyöräkerhot ja järjestäytynyt rikollisuus Suomessa

Kirja

Henkilö Mölsä, Mika, 1956-2011

Johnny Kniga 2009

 NÄYTÄ MUUT VERSIOT (2)

Kansainväliset moottoripyöräkerhot Hells Angels ja Bandidos levittäytyivät Suomeen 1990-luvun alussa poliisin kykenemättä estämään asiaa. Hells Angels ja Bandidos, samoin kuin puhtaasti kotimainen Cannonball, ovat prosenttijengejä. Ne kantavat liiveissään 1%-tunnusta merkkinä yhteiskunnan ulkopuolelle jättäytymisestä. Poliisin mukaan kyse on rikollisjärjestöistä. MC-kerhot ovat saaneet myös jäljittelijöitä, joilla ei ole mitään tekemistä moottoripyörien kanssa. Rogues Gallery, Natural Born Killers, Bats ja MORE ovat keränneet yhteen rikollisia, jotka kantavat yhteisiä tunnuksia, nahkaliivejä tai tatuointeja. Prosenttijengit on raportti tunnuksia kantavista järjestäytyneestä rikollisuudesta ja sen väkivaltaisesta historiasta 1990-luvulta nykypäivään. Se kertoo, miten jengit toimivat ja millä keinoin poliisi taistelee niitä vastaan. Kirja perustuu viranomaisten ja jengiläisten haastatteluihin sekä laajaan asiakirja-aineistoon, joka on tähän saakka ollut osittain salaista.

LISÄÄ

Muut nimekkeet

Moottoripyöräkerhot ja järjestäytynyt rikollisuus Suomessa

Ulkoasu

330 sivua: kuvitettu ; 20 cm

Kieli

suomi

Alkuteoksen kieli

suomi

JulkaistuHelsinki : Johnny Kniga 2009

Luokitus

Kulttuurisosiologia. Kulttuuriantropologia. Sosiaaliantropologia (udk 316.7)
Kriminologia. Kriminaalisosiologia (ykl 30.16)

LISÄÄ Aiheet

1990-luku

2000-luku

moottoripyöräjengit

moottoripyöräilijät

kerhot

moottoripyöräily

jengit

väkivalta

rikollisuus

järjestäytynyt rikollisuus

Suomi

LISÄÄ

Valmistaja(Juva : WS Bookwell)

Lisätiedot

Mika Mölsä

ISBN

978-951-0-34975-5 nidottu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 6 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

50 € Sulkeutuu 68 vrk 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.