Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Monikasvoinen kirkko - Suomen evankelis-luterilainen kirkko vuosina 2004-2007 (2008), Kirkon tutkimuskeskus


Historiallinen katsaus evankelis-luterilaisen kirkon toimintaan vuosien 2004-2007 välisenä aikana. Yksityiskohtainen kuvaus alla:

"Kirkon nelivuotiskertomus kuvaa Suomen evankelis-Iuterilaisen kirkon toimintaa vuosina 2004-2007. Kirkon toimintaympäristö oli kertomuskaudella nopeassa muutoksessa. Yhteiskunnassa vallitsevat asenteet, arvot ja elämäntavat muuttuivat. Sitoutuminen perinteisiin instituutioihin jatkoi heikkenemistään. Muuttoliike oli vilkkaampaa kuin koskaan. Kuntarakenteiden muutokset muuttivat seurakuntien rakenteita. Muutokset näkyivät kirkon toiminnassa ja kertomuskautta Ieimasikin voimakas panostus strategiseen työskentelyyn.
Kertomus tarjoaa kuvauksen kirkon tilanteesta ja erittelee tapahtuneita kehityssuuntia. Niiden pohjalta on mahdoliista tehdä päätöksiä kirkon ja seurakuntien toiminnan kehittämiseksi. Kirja tukee paikallistason suunnittelu- ja kehittämistoimintaa. Kertomus palvelee käsikirjana seurakuntia, kirkon Iuottamushenkilöitä ja työntekijöitä sekä tiedotusvälineitä. Sitä käytetään oppi- ja tenttikirjana sekä tutkimusten Iähde- ja vertailuaineistona.
Nelivuotiskertomuksen ovat kirjoittaneet Kirkon tutkimuskeskuksen johtaja Kimmo Kääriäinen sekä tutkijat Kimmo Ketola, Kati Niemelä, Harri Palmu ja Hanna Salomäki."

Kirja on ollut säilytettynä lämmitetyissä ja ilmastoiduissa sisätiloissa, joissa ei ole eläimiä tai tupakoitsijoita.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 6,50 € (huutopaketti + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella (ilman takeita). Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 21:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.