Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Setan Moninaisuus on meissä -videolle myönnettiin vuoden 2013 Rakkauden lähettiläs, seksuaalikasvatusteko -palkinto.

Moninaisuus on meissä – Sukupuolen ja seksuaalisen suntautumisen moninaisuus nuorten elämässä on vuoden 2013 alussa julkaistu video, jossa eri puolilla Suomea kasvaneet seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat nuoret Ida, Niko, Darja, Reiska, Petra, Pekka, Tiina ja Eska pohtivat muun muassa perhettään, seurustelua, kiusaamista ja tuen saamista. He kommentoivat myös yhteiskunnan normeja ja niiden rikkomista.

Palkinnon myöntäneet Aktuaali ja Nektaria ry pitävät tärkeänä, että videolla tulee esiin seksuaaliterveyden sosiaalinen ja psyykkinen ulottuvuus. Moninaisuus on meissä on koskettanut vahvalla inhimillisellä otteellaan.

“Video nostaa esille myös moninaisesti nuorten oman äänen seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa. Video herättää keskustelua ja mahdollistaa pohdintaa ja peilausta suhteessa omaan itseen, omaan lähiympäristöön ja yhteiskuntaan. Huomionosoituksella haluamme antaa julkista kiitosta hyvälle seksuaalikasvatusmateriaalille ja kannustaa seksuaalikasvattajia huomioimaan työssään oma ja asiakkaidensa elämänmittainen kasvu seksuaalisuudessa”, Aktuaalin ja Nektarian tiedotteessa sanotaan.

Videota on jaettu dvd:llä muun muassa kouluihin eri puolille Suomea. Se soveltuu muun muassa yhteiskuntaopin, biologian tai terveystiedon tunneille keskustelun herättäjäksi.

Kielet:

suomi
ruotsi
englanti

 

 

1/4

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 17:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.