Kuvaus

Tuotteen Monitoimikone KM 3765 CLATRONIC punainen kuvaus


Keittiörobotti KM 3765 CLATRONIC punainen

Täydellinen keittiöapuri - Keittiörobotti KM 3765 CLATRONIC punainen tekee ruoanlaitosta helppoa ja vaivatonta. Tämä tehokas keittiöapuri auttaa sinua valmistamaan herkullisia ruokia nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä sitten leivonta, pilkkominen, sekoittaminen tai vaahdottaminen, tämä keittiörobotti selviää tehtävästä erinomaisesti.

Monipuoliset toiminnot

Tämä keittiörobotti tarjoaa monipuolisia toimintoja, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskaa ja luovaa. Sen avulla voit pilkkoa vihanneksia, vaahdottaa kermaa, sekoittaa taikinaa ja jopa jauhaa lihaa. Voit valita eri nopeusasetukset ja ohjelmat sen mukaan, mitä haluat valmistaa.

Tehokas suorituskyky

Keittiörobotti KM 3765 CLATRONIC punainen tarjoaa tehokasta suorituskykyä, joka auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset ruoanlaitossa. Sen moottori on vahva ja kestävä, ja se selviää vaativistakin tehtävistä. Voit luottaa siihen, että tämä keittiörobotti hoitaa hommansa tehokkaasti ja luotettavasti.

Kompakti ja helppokäyttöinen

Tämä keittiörobotti on suunniteltu kompaktiksi ja helppokäyttöiseksi. Se vie vain vähän tilaa keittiössäsi ja on helppo säilyttää. Lisäksi sen käyttö on vaivatonta, ja sen erilaiset toiminnot ovat selkeästi merkittyjä. Voit aloittaa ruoanlaiton heti ilman turhia kommervenkkejä.

Helppo puhdistaa

Puhdistaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Keittiörobotti KM 3765 CLATRONIC

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 23 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.