Kuvaus

MONTY PYTHON'S -  LIFE OF BRIAN (DVD)

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 1979, kesto 1 tunti 29 minuuttia. Kieli on englanti, tekstit suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti. Ohjaus Terry Jones, pääosissa Eric Idle, Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones, Michael Palin.

"Brianin elämä on Monty Python -ryhmän käsikirjoittama ja ohjaama komediaelokuva, joka sai ensi-iltansa vuonna 1979. Elokuvassa Graham Chapman esittää Brian Cohenia, joka syntyi samaan aikaan kuin Jeesus ja jota erehdytään siksi pitämään messiaana.

Vuonna 2000 Total Film -lehti äänesti Brianin elämän kaikkien aikojen parhaaksi komediaksi. Vuonna 1999 British Film Instituten kyselyssä Brianin elämä äänestettiin kaikkien aikojen 28. parhaaksi britti­elokuvaksi. Vastaajina oli tuhat Ison-Britannian elokuva- ja televisio­ammattilaista. Vuonna 2017 BBC:n äänestyksessä 253 eri puolilta maailmaa olevaa elokuvakriitikkoa valitsi Brianin elämän kaikkien aikojen kuudenneksi hauskimmaksi komediaksi.

Uskontoa satirisoivan huumorinsa vuoksi elokuva joutui monissa maissa paheksunnan, sensuurin ja elokuvatarkastajien hampaisiin. Joissakin maissa, kuten Suomessa ja Britanniassa elokuvaa esitettiin leikattuna versiona ja julkaisun aikoihin taas muutamat maat kuten Norja ja Irlanti kielsivät sen esittämisen kokonaan. Elokuvan tekijät kokivat Norjan sensuurin niin huvittavaksi että naapurimaassa Ruotsissa sitä päätettiin markkinoida julisteissa lauseella ”Niin hauska, että kiellettiin Norjassa!”

Monthy Python naurattaa anarkistisella huumorillaan ja pistää maailmanhistorian uuteen järjestykseen elokuvassa Monthy Python: Brianin elämä. Katso ja Nauti!"

"Vuosi 33 e.kr. paikkana Juudea, jota hallitsee köyhyys ja kaaos. Kurjuuden keskeltä nousee esiin uusi messias Brian Cohen (Graham Chapman), joka hieman vasten-tahtoisesti otta messiaan viitan ylleen. Samanaikaisesti roomalaisilla on kova työ pitää maassa kuri ja järjestys. Tarina jatkuu monimutkaisisn kääntein, jonka aikana tutustutaan lepran saloihin, Pontius Pilatukseen sekä sekopäisiin roomalaisiin.

Monty Pythonin porukka (John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones Michael Palin ja Chapman) saa aikaan unohtumattoman klassikon, joka on pakko nähdä uudelleen ja uudelleen."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 21 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,50 € Sulkeutuu 107 vrk 21 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.