Tuote on myyty käyttäjälle ruubeli hintaan 15 €

Kuvaus

Mörön Puoti Oy myy liiketoiminnan lopettamisen seurauksena varastoaan.

Uudet kuvissa olevat Mora fileerausveitsi ja Taidea timanttiteroitin.

Mora: paino 71 g, kokonaispituus 215 mm, terän pituus 98 mm, terän paksuus 2 mm, materiaali: ruostumaton teräs.

Fishing Comfort Scaler 098 veitsi on suunniteltu kalan käsittelyyn. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun terässä on hammastukset, jotka helpottavat ja nopeuttavat kalan puhdistamista. Veitsen kahva on päällystetty kumilla, jotta käsittely olisi vakaata, turvallista ja mukavaa. Veitsen mukana tulee myös erittäin hyödyllisen polymeerisuojan turvalliseen kantamiseen.

Ruotsalainen valmistaja Mora ilmestyi ensimmäisen kerran kansainvälisille markkinoille vuonna 2005, mutta brändin juuret ulottuvat vuosiin 1912 ja 1891, jolloin kaksi Mora-manufaktuuria, KJ Ericsson ja Frost's Knife, yhdistivät voimansa luodakseen vahvan ja menestyvän yrityksen Mora-nimellä. Yhdistyminen laajensi tuotevalikoimaa ja käynnisti useita projekteja, joilla on ollut merkittävä vaikutus yhtiön jatkokehitykseen.

Nykyään Moralla on 100 vuoden kokemus veitsien ja leikkaustyökalujen valmistuksesta. Kaikilla Mora-työkaluja eri töissä käyttävillä ihmisillä on yksi yhteinen piirre. He haluavat työkaluja, jotka helpottavat heidän työtään ja joita on helppo huoltaa. Siksi Moran työkaluja ei käytetä vain yrityksissä tai rakennustyömailla, vaan niille löytyy käyttöä myös metsästyksessä, kalastuksessa tai sienestäessä.

Taidea: timanttiteroittimen pituus 100 mm, leveys 20 mm, taitettavissa polymeerikahvan sisään.

Kaksipuolinen timanttiteroitin Taidea 360/600 T1051D. Teroitin voidaan helposti taittaa kokoon ja kuljettaa sitten taskussa tai repussa. Soveltuu erilaisten veitsien ja työkalujen teroittamiseen. Kahdella hiomapinnalla on eri karkeusasteet: 360 (terän muotoiluun) ja 600 (terän lopullinen teroitus). Kestävä rakenne takaa vuosien toimivuuden.

 

Lisätty 25.3. V2O thermospullo/juomapullo.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.4.2024 22:31
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.