Kuvaus

MORK & MINDY KAUSI 1 (4 x DVD)

"Villi, sekopää ja valon nopeudella toimiva  tapaa Mork planeetta Orkilta. Mork & Mindy on maanisen hauska television komediasarja, jonka ensimmäinen tuotantokausi julkaistaan nyt DVD:llä. Näyttelijä-koomikko Robin Williams sinkautti itsensä tähtiin yhdessä vastanäyttelijänsä Pam Dawberin kanssa tässä nauruntäyteisessä komediasarjassa, joka sai alkunsa Onnenpäivien yhdestä vuoden 1978 jaksosta. 

Rakastettava orkanilaisemme saapuu Orkista maahan - tarkemmin sanottuna Boulderin kaupungin lähelle Coloradoon munanmuotoisella avaruusaluksellaan. Hän saa ystäväkseen kauniin college-opiskelija Mindy McConnellin (Dawber). Morkin tehtävänä on havainnoida maan asukkaiden kummallisia tapoja ja raportoida niistä sitten suurelle orkanilaisjohtaja Orsonille. Mork yrittää parhaansa mukaan sopeutua uuteen ympäristöönsä, mikä ei suinkaan ole helppo tehtävä, kun käytät viattomasti vaatteitasi väärinpäin, istut tuolissa ylösalaisin tai huudahdat Shazbot!, kun asiat eivät mene aivan mallilleen. 

Naurulla ja maailmanrajat ylittävällä riemulla ei ole rajaa, kun ihmiset kohtaavat humanoidihurrikaanin sarjassa Mork & Mindy. "

Uudenveroinen, yhteiskesto 9 tuntia 59 minuuttia. Tekstitys suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi. Tuotantovuosi on 1978.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 7 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 30 vrk 7 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.