Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

GET OVER HERE! Legendaarinen tappelupelisarja löysi tiensä myös Xbox 360:lle ja esitteli uutuutena myös mm. häijyt X-Ray- kombot. Porukkaa pinoon ja luut murskaksi!

Kuvan Xbox 360-peli kotelon ja ohjelehtisen (sekä muiden oheispaperien) kanssa. Peli toimii myös niillä 360:aa uudemmilla konsoleilla (Xbox Series X ja kaikki Xbox One-konsolit paitsi Xbox One S All-Digital Edition), joissa on perinteinen optinen levyasema.
Haku paikan päältä tai toimitus Huutopakettina Matkahuollon tai Postin kautta. Maksu käteisellä noudettaessa tai PayPalilla/tilisiirrolla etukäteen.

Kotelon kunto: Etiketin muovikalvossa pieniä pintajälkiä, paperikannessa takana pientä taittumista kotelon muotojen mukaan. Itse kotelossa ei kolhuja tai halkeamia.
Levyn kunto: Muutama yksittäinen pieni jälki, uskon kuitenkin täysin pelikelpoiseksi.
Oheispapereiden (ohjekirjat ym.) kunto: Ohjelehtisessä muutama taitosjälki, eivät kuitenkaan kovin teräviä, ei repeämiä tai reunakulumia. Kombat Passin latauskoodin lapussa yksi lievä taitos ja paikoin vähän mutkalla, reunoissa muutama pieni jälki. Soundtrackin mainoslapussa lievää mutkittelua ja pieniä taitosjälkiä pari kappaletta, reunoilla muutama pieni kuluma, eivät kuitenkaan isoja jälkiä. Muita pelejä mainostavassa lappusessa pientä mutkaisuutta ja yksi-kaksi pientä taitosjälkeä, ei kuitenkaan isoja.

Ohessa oleva latauskoodi on jo todennäköisesti käytetty.

Postituskulut: 1 peli Postin kautta huutopakettina 8,20€; 2 peliä samassa kuoressa 9,60 €. 1-2 peliä Matkahuollon kautta Huutopakettina 8,85 € (postituskuoren ja postituskulujen yhteissumma)

HUOM! IKÄRAJA K-18!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2024 14:08
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.