Kuvaus

Kaapissa lojuneet, vähäiselle käytölle jääneet t-paidat ym. rievut myyntiin. Kaikki paidat ovat aitoja bändituotteita, jotka on ostettu keikoilta/bändin nettikaupoista/Levykauppa Äxästä tai vanhimmat Hoo & Peestä -90-luvulla, joku on ulkomaisesta kaupasta.

Koiratalous, joten paitojen kaupanpäällisinä todennäköisesti tulee ylimääräisiä karvoja, en pysty enkä jaksa rullata näitä kaikkia teippirullan kanssa. Älä huuda, jos se on ongelma. Paidat ovat pestyjä, suoraan vaatehyllyltä otettuja ja kuvattuja. Suurn osa on hyvin vähäisellä käytöllä, joten kunnot pääsääntöisesti erinomaisia, suurimmat puutteet mainittu. Mukana käyttämättömiäkin, mutta ovat olleet hyllyssä varastoituna ja siten ryppyisiä/karvaisia ja siksi en listaa niitäkään uusina. Laitan kaikkiin korkeintaan kuntoluokitukseksi hyvä, joten ei pitäisi siten tulla napinaa.

Koko: L

Paitamerkki: Gildan

Jonkin verran käyttöä, mutta silti painatukset & kangas hyvässä kunnossa.

Yksipuoleinen painatus.

Postikulut 4 €, useampi paita katsotaan kokonaisuus erikseen.

Huom! En ole aktiivinen netissäroikkuja, joten vastaaminen yhteydenottoihin voi viedä helposti muutaman päivän ja lisäksi (tämä on tärkeä!) en ole kovin ripeä toimittajakaan, joten ÄLÄ missään nimessä huuda, jos tuotteet on saatava heti maksusta seuraavana päivänä. Postituspäivä VOI olla useita päiviä maksun saapumisesta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9,50 €
Sulkeutuu 6 vrk 21 h 42 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 9,50 € Sulkeutuu 6 vrk 21 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.