Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Masters of The Universe -sarjan 'Fright Fighter' -ajoneuvo.

Vaikuttaa kaikin puolin ehjältä ja siistiltä. Tämä on hauska vekotin lennättää ja napata hyviksiä etupihteihin ja samalla heiluttaa siipiä. Suosittelen kuitenkin vahvasti tätä vitriiniin enkä leikkeihin sillä näin hyväkuntoinen ja näillä varusteilla oleva yksilö on melko harvinainen.

-En tiedä onko kaikki varusteet tässä, mutta ehjiä ovat. Myydään kuvien varustein.
-Pientä puutetta tarroissa. Ainakin punaiset ympärikiertävät raidat puuttuvat harmaista jaloista ja kuvassa 2 näkyvä punainen täplä puuttuu vasemmalta puolelta (kuva 3). Googlauksen perusteella noita punaisia pallotarroja pitäisi olla ilmeisesti 4 kpl, tässä yksilössä siis vain yksi.
-Tarroissa pientä kulumaa.
-Toiminto toimii: Toisesta liipaisimesta punaiset leuat/pihdit menevät yhteen, toisesta heilutellaan neljää siipeä.


Katso myös muut MOTU-kohteeni.

---------------------------------------------------------------
-Myyntikuvat ovat aina myytävästä kohteesta otettuja kuvia.

-Maksaminen ja maksuaika: Ostaja saa maksuohjeet automaattisesti huuto.netin vakioviestillä huudon sulkeuduttua. Odotan saavani maksun seitsemän (7) vuorokauden sisällä huutokaupan sulkeutumisesta. Muutoin katson oikeudekseni perua kaupat, ilmoittaa tuotteen uudelleen huuto.netiin ja antaa hupihuutajalle negatiivisen palautteen.

-Toimituskulut ja -tapa: Ne mitkä ilmoituksessa on annettu, niistä ei kannata alkaa tinkaamaan. En rahasta toimituskuluilla vaan pyydän ainoastaan toteutuneet toimituskulut. Huomioithan, että ilmoittamani toimituskulut tai -tapa ei aina ole välttämättä halvin mahdollinen, johtuen siitä, että pyrin aina paketointivaiheessa suojaamaan myymäni kohteet huolella. Näin ollen en myöskään vastaa mahdollisista kuljetusvaurioista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
140 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 22:40
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.