Kuvaus

MR. BEAN 10 YEARS III

SPECIAL MY 1 ANNIVERSARY

MR. BEAN PALAA-

TAVARATALOSSA KÄYNTI OLI MELKEIN TÄYDELLINEN KATASTROFI, MUTTA HYVÄÄ ASIASSA ON SE, ETTÄ PIKKUTAKKINI HAISEE PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ VÄHEMMÄN KALALTA. ON PARASTA UNOHTAA RAVINTOLASSA VIETETTY SYNTYMÄPÄIVÄNI SEKÄ ERÄS HÄNEN MAJESTEETTIINSA LIITTYVÄ HARMILLINEN TAPAHTUMA ELOKUVAN KUNINKAALLISESSA ENSI-ILLASSA. BUCKINGHAMIN PALATSISTA EI OLE KUULUNUT VIELÄ MITÄÄN - EHKÄ HÄN EI HUOMANNUT?

TAKAISIN KOULUUN MR. BEAN-

INNOSTUN HIEMAN LUONNONTIETEEN JA MYÖS KUVAAMATAIDON TUNNILLA, KOSKA NE OVAT AIVAN HÄVYTTÖMIÄ. JOKU KÄHVELTÄÄ HOUSUNI JUDOTUNNIN JÄLKEEN, JA PYSÄKÖINTIALUEELLA AUTONIKIN JOUTUU PURISTUKSIIN, MIKÄ JÄTTÄÄ MEIHIN MOLEMPIIN PYSYVÄN JÄLJEN.

LYÖ TIITTÄ MR. BEAN -

VOITTEKO USKOA, ETTÄ KADOTIN TAAS KERRAN HOUSUNI!?!! TÄLLÄ KERTAA AUTOMAATTIPESULASSA! MINUN PITÄÄ LUULTAVASTI LIIMATA NUO ÄRSYTTÄVÄT KAATIOT JALKOIHINI. KOKEILIN ILTAPÄIVÄLLÄ ENSIMMÄISTÄ KERTAA KRAZY GOLFIA. MINULLE EI KUITENKAAN KERROTTU, ETTÄ LAJISSA MENESTYMISEEN TARVITAAN HYVÄ KARTASTO, KOMPASSI JA RUTKASTI BUSSIRAHAA.

HAUSKAA JOULUA MR. BEAN-

HURRAA TAAS ON JOULU! (TIP-TAP, TIP-TAP, TI-PE, TIP-TAP). IRMA TULEE KYLÄÄN, JA MINÄ LAITAN KALKKUNAN UUNIIN. SAAN MAINIOITA LAHJOJA - SUKASSANI ON SUKKA, JA SAAN UPEAN VANHAN LAIVAN NEITI GOBBILTA, MUTTA HÄN EI PIDÄ OMASTA LAHJASTAAN ( TYYPILLINEN NAINEN).

MR. BEANIN HUOLIA-

MERKILLINEN AAMU HAMMASLÄÄKÄRILLÄ. TYPERÄ MIES OTTAA JA KAATUU ( LUULTAVASTI IKÄLOPPU). MYÖHEMMIN PARKKEERAAN PUISTOON, KORJAAN POJAN PIENOISMALLILAIVAN JA HÄIJY, SURISEVA AMPIAINEN YRITTÄÄ TUNKEUTUA SIERAIMEENI.

EXTRAT!!

KIRJASTO & BUSSIPYSÄKKI

STARRING ROWAN ATKINSON

TUOTANTOVUOSI 2001

KESTO 2H 25MIN SUOMEN JA RUOTSINKIELINEN TEKSTITYS

UUDENVEROINEN

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 99 vrk 2 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 99 vrk 2 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.