Tuote on myyty käyttäjälle japu1968 hintaan 6,98 €

Kuvaus

Mr Bean - 10 Years vol III   (DVD)
 

Alkuperäisnimi:  Mr Bean III - 10 Year Anniversary

 

Mr. Bean palaa: Tavaratalossa käynti oli melkein täydellinen katastrofi, mutta hyvää asiassa on se, että pikkutakkini haisee päivä päivältä vähemmän kalalta. On parasta unohtaa ravintolassa vietetty syntymäpäiväni sekä eräs Hänen Majesteettiinsa liittyvä harmillinen tapahtuma elokuvan kuninkaallisessa ensi-illassa. Buckinghamin palatsista ei ole kuulunut vielä mitään - ehkä hän ei huomannut?

Takaisin kouluun Mr. Bean: Innostun hieman luonnontieteen ja myös kuvaamataidon tunnilla, koska ne ovat aivan hävyttömiä. Joku kähveltää housuni judotunnin jälkeen, ja pysäköintialueella autonikin joutuu puristuksiin, mikä jättää meihin molempiin pysyvän jäljen.

Lyö tiiltä, Mr. Bean: Voitteko uskoa, että kadotin taas kerran housuni!?!! Tällä kertaa automaattipesulassa! Minun pitää luultavasti liimata nuo ärsyttävät kaatiot jalkoihini. Kokeilin iltapäivällä ensimmäistä kertaa Krazy Golfia. Minulle ei kuitenkaan kerrottu, että lajissa menestymiseen tarvitaan hyvä kartasto, kompassi ja rutkasti bussirahaa.

Hauskaa joulua, Mr. Bean: Hurraa, taas on joulu! (Tip-tap, tip-tap, ti-pe, ti-pe, tip-tap!). Irma tulee kylään, ja minä laitan kalkkunan uuniin. Saan mainioita lahjoja - sukassani on sukka, ja saan upean vanhan laivan neiti Gobbilta, mutta hän ei pidä omasta lahjastaan (tyypillinen nainen).

Mr. Beanin huolia: Merkillinen aamu hammaslääkärillä. Typerä mies ottaa ja kaatuu (luultavasti ikäloppu). Myöhemmin parkkeeraan puistoon, korjaan pojan pienoismallilaivan ja häijy, suriseva ampiainen yrittää tunkeutua sieraimeeni.

 

Näyttelijät
Rowan Atkinson

 

Kesto:
2 Tuntia 25 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

 

R2

K-3

Suomijulkaisu

uusi (muoveissa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2020 16:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.