Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Mr Lordi - Mr Hiltunen - Mr Kivelä - Mr Ratia : Lordi 2 - Verenjano
 

Arktisen Banaanin kustantama ensimmäinen Lordi-albumi esitteli jokaisen hirviön syntytarinan, toinen kertoo kuinka kukin heistä kohtasi ensimmäistä kertaa Lordin.

Kummitustalot, järvenpohjat ja toinen maailmansota tulevat tutuiksi hirviöiden raivatessa tietään toisiaan kohti ja murskatessa säälimättömästi vastustajansa. Tarinat ovat alusta loppuun hermoja raastavaa kauhua.

Piirtäjinä toimivat ensimmäisestä albumista tutut Mr Lordi itse sekä Petri Hiltunen. Uutena piirtäjänä joukkoon liittyy Sami Kivelä, jonka komea amerikkalaistyylinen kuvitus tuo hirviöt ensimmäisen kerran urbaaniin ympäristöön, lähitulevaisuuden Helsinkiin.


Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 64
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: Arktinen Banaani

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 513

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme.


Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9 €
Sulkeutuu 4 vrk 9 h 30 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 4 vrk 9 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.