Kuvaus

Tuotteen MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 2X 12GB näytönohjain kuvaus


MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 2X 12GB näytönohjain

Uusi MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 2X 12GB näytönohjain tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn ja tehoja vaativille pelaajille. Tämä näytönohjain on suunniteltu tarjoamaan upeaa grafiikkaa ja sulavaa pelikokemusta nykyaikaisille PC-peleille.

Tämä näytönohjain hyödyntää NVIDIA:n uusinta Ampere-arkkitehtuuria, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja nopean kuvapäivityksen. Se sisältää myös 12GB GDDR6X -muistia, mikä mahdollistaa suuren määrän dataa ja tekstuurien tallentamisen pelin vaatimuksista riippumatta.

MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 2X 12GB näytönohjain on varustettu tehokkaalla Twin Frozr 8 Thermal Design -jäähdytysjärjestelmällä, joka pitää näytönohjaimen lämpötilan alhaisena intensiivisen pelauksen aikana. Tämä takaa optimaalisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Tämä näytönohjain tarjoaa myös laajan valikoiman liitäntöjä, kuten HDMI 2.1 ja DisplayPort 1.4a, joten voit liittää useita näyttöjä ja nauttia huippuluokan monimonitorikokemuksesta.

Olipa kyseessä sitten pelaaminen, videoiden muokkaaminen tai VR-kokemusten luominen, MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 2X 12GB näytönohjain tarjoaa voimaa ja suorituskykyä, jotka vastaavat vaativimpiakin tarpeita. Hanki omasi ja nauti uskomattomasta grafiikasta ja sujuvasta pelikokemuksesta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 19 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.