Kuvaus

Muiden Elämä - Das Leben der Anderen Blu-ray (kuvan mukainen vielä tehdasmuoveissa oleva ja jo loppuunmyyty, harvinainen Sandrew:n laadukas yhteispohjoismainen julkaisu. Poikkeaa siis edukseen uudemmasta Soul Median julkaisusta. IMDb.comin maailman parhaiden elokuvien listan #59)

Itä-Berliini marraskuussa 1984. Viisi vuotta ennen kaatumistaan Itä-Saksan hallitus varmisti oikeutensa valtaan lanseeraamalla armottoman valvontajärjestelmän.

Puolueelle uskollinen kapteeni Gerd Wiesler uskoo uransa kääntyvän nousuun saadessaan tehtäväkseen kerätä todisteaineistoa näytelmäkirjailija Georg Dreymania ja tämän kuuluisaa näyttelijätär-tyttöystävä Christa-Maria Sielandia vastaan. Onhan "operaatio" korkeimmalta taholta annettu. Sen sijaan Wiesler ei osannut odottaa, että seurattavien elämään uppoutuminen saattaa muuttaa agenttia itseään.

Tutustuminen kirjallisuuteen, vapaaseen ajatteluun ja sananvapauteen saavat Wieslerin äkisti tietoiseksi oman elämänsä köyhyydestä ja avaavat hänelle kokonaan uuden tavan elää, jota Wieslerin on vaikea vastustaa. Mutta systeemiä on mahdoton pysäyttää. Vaarallinen peli on alkanut...

Ohjaus: Florian Henckel von Donnersmarck

Näyttelijät:
Sebastian Koch
Ulrich Tukur
Martina Gedeck

Tekniset tiedot:

Tuotantovuosi: 2006
Kesto: 137 min.
Kuva: 1080p High Definition 2.35:1
Ääni: DTS-HD Master Audio 5.1 Saksa
Tekstitys: Suomi, ruotsi..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 12 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20,50 € Sulkeutuu 9 vrk 12 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.