Kuvaus

Kuvaus

Muppettien Ihmemaa OZ

Tule mukaan Ihmemaa Oziin, jossa sadunomainen seikkailu Muppettien kanssa odottaa. Muppettien Ihmemaa Oz on uusi versio L. Frank Baumin tutusta sadusta, ja se tarjoaa monta mukavaa jälleennäkemistä ja hauskoja kommelluksia.

Kun pyörremyrsky pyyhkäisee Dorothyn kotikaupungin halki, on se vasta alkua hänen seikkailulleen. Hänen kotinsa lentää myrskyn mukana ja kun se laskeutuu, ei Dorothy usko silmiään. Hän löytää itsensä pienikasvuisten maiskisten joukosta Ihmemaa Ozista!

Miten sieltä pääsee takaisin ihmisten ilmoille? Ainoa mahdollisuus on kysyä neuvoa Ozin velholta, joka asuu Smaragdikaupungissa.

Matkallaan Dorothy kohtaa Variksenpelättimen, jolla ei ole aivoja (Kermit), Leijonan, jolla ei ole rohkeutta (Fozzie) ja Peltisen, jolla ei ole sydäntä (Gonzo). Dorothy puolestaan kaipaa perheensä pariin Kansasiin.

Pystyykö Velho auttamaan heitä saamaan sen, mitä kukin kaipaa?

Muppettien joulu

Juhli vuoden parasta aikaa Muppettien kanssa tässä herttaisessa ja hulvattoman hauskassa jouluelokuvassa. Elokuvan vierailevina tähtinä loistavat Whoopi Goldberg, Uma Thurman, Nathan Lane ja monet muut. Luvassa on monet makoisat naurut ja ikimuistoista musiikkia! Kun Gonzo unohtaa lähettää kolme kirjettä Joulupukille hän pyytää Kermitin ja muun jengin mukaansa toimittamaan kirjeet Napapiirille. Matkan varrella he ymmärtävät, että jouluna jos koskaan on tärkeintä olla yhdessä rakkaiden kanssa. A Muppets Christmas: Letters To Santa tarjoaa koko perheelle paketillisen joulumieltä sekä paljon uutta lisämateriaalia!

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 9 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 16 vrk 9 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.