Kuvaus

MURHAN JÄLJET (2 x DVD) OSA 2 - WAKING THE DEATH

Uudenveroinen DVD ja kotelo vuodelta 2001, kesto 1 tunti 51, minuuttia, kieli on englanti ja tekstityskielet suomi, ruotsi, tanska ja norja, pääosissa Sue Johnston,Trevor Eve,Holly Aird,Wil Johnson,Claire Goose.

DVD 3: SIMPLE SACRIFICE - Uudet todisteet osoittavat, että miehensä ja poikansa murhasta tuomittu nainen saattaa olla syytön. Mutta kuka siinä tapauksessa on oikea murhaaja?

DVD 2: EVERY BREATH YOU TAKE - Naispoliisin kadoksissa ollut ruumis löytyy golfpussista. Epäilykset kääntyvät kohti fanaattista vainoajaa, mutta Grace ei ole vakuuttunut hänen syyllisyydestään. 

"Murhan jäljet on brittiläinen rikosdraamasarja. Sarja kertoo poliisin erikoisryhmästä, joka tutkii vanhoja ratkaisemattomia rikostapauksia nykyaikaisen teknologian avulla.

Työryhmää johtaa ylikomisario Peter Boyd (Trevor Eve), ja apunaan hänellä on muun muassa psykologinen profiloija, tohtori Grace Foley (Sue Johnston).

The Cold Case ryhmä, on rikosylitarkastaja Peter Boydin johtama eliittiryhmä, johon on kelpuutettu vain poliisin ja kriminaalitutkijoiden parhaimmistoa. Ryhmän tehtävä on aloittaa siitä, mihin aikaisempi tutkimus jäi. Selvittää murha- ja rikostapaukset, jotka ovat jääneet avoimiksi, syyllisten yhä ollessa vapaalla jalalla. Uusimmalla tekniikalla varustettu, äärimmäisen ammattitaitoinen ja älykäs ryhmä. He keskittävät kaikki resurssinsa mysteeriksi jääneisiin tapauksiin. Löytyvät epämiellyttävät yllätykset ja aikaisemmin kajoamattomat seikat vaativat rautaisia hermoja ja vahvaa vatsaa. Mutta kylmän säälimättömien, raakojen ja pelottavien tapausten menneisyyksien kaiveleminen ei ole leikin asia - on arpia, joiden avaaminen saa vain veren virtaamaan uudestaan...

Työhönsä omistautuneet vanhojen tapausten tutkijat saavat haasteekseen neljä ratkaisematonta rikosta, jotka ovat maanneet arkistoissa jo vuosia: sotavalokuvaajan epäilyttävä auto-onnettomuus, 20 vuotta kirkon kryptassa haudattuna ollut luuranko, joka ravistelee paikallisen katolisen yhteisön perustuksia, kaksoismurha, jonka nainen tunnusti ja istui 25 vuotta rangaistusta, ja poliisinaisen epämääräinen kuolema - oliko hän vainoajan, vieraantuneen aviomiehen vai syntymättömän lapsen isän uhri? Yksi tapauksista avaa tapauksia tutkivan ryhmän johtajan, rikosylitarkastaja Boydin, vanhan haavan ? hänen oman poikansa katoamisen."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 17 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 84 vrk 17 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.