Kuvaus

Murhan jäljet. Kausi 1: Osat 3 & 4: 2 DVD levyä yhteisessä kotelossa

  • BBC:n Emmy palkitun dekkarisarjan osta 3 ja 4 yhteisessä kotelossa
  • Alkuperäisnimike: Waking the Dead
  • Teksti: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi
  • Ääni: Englanti
  • HINTA: 1 euroa + toimituskulut 3,50 = 4,50 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

The Cold Case ryhmä, on rikosylitarkastaja Peter Boydin johtama eliittiryhmä, johon on kelpuutettu vain poliisin ja kriminaalitutkijoiden parhaimmistoa. Ryhmän tehtävä on aloittaa siitä, mihin aikaisempi tutkimus jäi. Selvittää murha- ja rikostapaukset, jotka ovat jääneet avoimiksi, syyllisten yhä ollessa vapaalla jalalla. Uusimmalla tekniikalla varustettu, äärimmäisen ammattitaitoinen ja älykäs ryhmä. He keskittävät kaikki resurssinsa mysteeriksi jääneisiin tapauksiin. Löytyvät epämiellyttävät yllätykset ja aikaisemmin kajoamattomat seikat vaativat rautaisia hermoja ja vahvaa vatsaa. Mutta kylmän säälimättömien, raakojen ja pelottavien tapausten menneisyyksien kaiveleminen ei ole leikin asia - on arpia, joiden avaaminen saa vain veren virtaamaan uudestaan...

hakusanat: dekkarit TV-sarjat jännitys murha poliiisi BBC Englanti DVD levyt

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 12 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 53 vrk 12 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.4. klo 13:52

Hei!
Tämän kanssa toinen dvd tuolla 3,50 e postimaksulla?

13.4. klo 16:29

Menee jos en laita pehmusteita/suojakartonkia kuoreen, niin että paksuus jää alle 3 cm. Muovipussin laittaisin tietenkin ympäri ja se kyllä mahtuu ja eiköhän nuo kotelot suojaa levyjä aika hyvin.