Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  CD-levystä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

 

1. KIDS TOP 20 # 4. 2007 Oy Emi Finland Ab. CD-levy muovikotelossa. 21 kappaletta:

1. NIGHTWISH: Amaranth, 2. JENNI VARTIAINEN: Ihmisten edessä, 3. ANNA ABREU: End of Love, 4. ANTTI TUISKU: Ei aikaa, 5. UNIKLUBI: Luotisade, 6. TOKIO HOTEL: Spring Night, 7. LAURI TÄHKÄ & ELONKERJUU: Pauhaava sydän, 8. PMMP: Täti Monika, 9. ARI KOIVUNEN: Hear My Call, 10. SANTA JUSTA KLAN: A Toda Mecha, 11. FALL OUT BOY: This Ain't A Scene, It's An Arms Race, 12. NEGATIVE feat. DEAD BY GUN and JANN WILDE: Too Much Love Will Kill You, 13. ELASTINEN: Ovet paukkuu, 14. MIKA: Big Girls (You're Beautiful), 15. DANNY: Play It For The Girls, 16. TEA: Puhu mun kädelle, 17. THE GIANT LEAP: Somebody Else, 18. IRINA: Selkä seinää vasten, 19. DAVID GUETTA: Love Is Gone, 20. AVRIL LAVIGNE: When You'Re Gone, Bonuskappale: SYSTEM 81: Eighty One.

 

2. MUSAMAIDOT VÄLITTÄÄ. 2007 Helsinki Music Company Oy.  CD-levy muovikotelossa. Kokonaissoittoaika 45:57. 

Kokoelmalevy kampanjoi lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta teemalla "Musamaidot välittää". Kauppojen maitohyllyt "soivat" vuoden 2008 alusta huhtikuun loppuun asti Valion Musamaitojen tahdissa. Valion perusmaitojen ja luomumaidon tölkeissä esiintyivät suositut suomalaisartistit ja -bändit, jotka ovat mukana myös Musamaidot välittää -levyllä. Levyllä soi varta vasten Musamaidoille sävelletty Liekki-kappale artistien omien hittikappaleiden lisäksi. Musiikista saadut tulot lahjoitettiin Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvataloille. Musamaitojen artistit ovat Eppu Normaali, Antti Tuisku, Kaija Koo, Darude, Jippu, Kristiina Brask, Sunrise Avenue ja Sturm und Drang. Liekki-kappaleen ovat levyttäneet Antti Tuisku, Kaija Koo, Jippu ja Kristiina Brask.

1  Liekki / Jippu, Kaija Koo, Kristiina Brask ja Antti Tuisku 3:04  
2  Nyt mä meen / Kristiina Brask                                            3:27  
3  Tunturibiisi / Antti Tuisku                                                    4:17  
4  Erottamattomat / Kaija Koo                                                3:58  
5  Piiloon / Jippu                                                                        3:51  
6  My Game / Darude                                                               3:11  
7  Kun valot tulevat vastaan / Eppu Normaali                       4:56  
8  Heal me / Sunrise Avenue                                                   4:22  
 Indian / Sturm und Drang                                                   4:47  
10  Silmät sydämeeni / Kristiina Brask                                    3:21  
11  Kii / Jippu                                                                              6:47  
12  Lämpö / Antti Tuisku                                                          3:01  

 

3. The Ratzz: HARD RATZZ HALLELUJAH. 2006 HMC - Helsinki Music Company Oy & Oy Bonnier Amigo Music Finland Ab. 11 rottamaista rock-hittiä, lisäksi musiikkivideo Hard Ratzz Hallelujah. CD-levy muovikotelossa, kansilehtinen puuttuu (kappaletiedot takakannessa).

1. Hard Ratzz Hallelujah (Hard rock hallelujah)
2. Viemäriin (Guardian angel)
3. Taivas meitä rottia suojaa (I was made for lovin you)
4. En tahdo odottaa (Teach me love)
5. Kingit kaupungin (Would you love a monsterman)
6. Rottii vaan (What you are)
7. Taivas lyö tulta
8. Aave (Get up, get down, get crazy)
9. Pala juustoa (Pala taivasta)
10. Kyyhky (Platitude)
11. Huussin väki (Who's your daddy)

The Ratzz soittaa räväkkää rokkia riuskalla asenteella! Tähän rottamaailmaa vavisuttavaan kokoonpanoon kuuluvat biisien teksteistä vastaava laulaja Rizzy Ratson, kitaransoiton jo poikasena oppinut kitaristi Gene La Borotta ja bändin cateringistä vastaava rumpali Hercules von Wotta. Bändin historia alkaa siitä, kun Gene ja Hercules tutustuivat kaupungin puhtaanapitolaitoksen viemärin kannella ja päättivät tehdä jotain ennenkuulumatonta, nimittäin omaa rokkia. Pojat alkoivat treenata kovasti löytämässään hienosti kaikuvassa viemärissä. Eräällä kerralla harjoitustunnelin päästä kuului tömähdys ja kolinaa. Mennessään katsomaan, mitä oli tapahtunut, pojat näkivät tulevan laulajansa Rizzyn silmät kauhusta selällään ja silinteri littanana. Pojat rauhoittivat pelästyneen ja saivat uuden, musikaalisen ja verbaalisen ystävän. Laulajan myötä kolmen hengen bändi oli täydellinen ja sen nimeksi tuli The Ratzz. The Ratzzin kappaleet kertovat rotan elämästä niin kauniina ja raadollisena kuin sen vain voi tunkioilta ja viemäristä käsin kokea. Vaikka tunnelma on joskus myös surumielinen, loistaa bändin kirkkaimpana johtotähtenä selvästi rokkarirottien maailmanvalloituksen hinku ja vankkumaton usko itseensä ja omaan musiikkiinsa.
The Ratzz on suomalainen pilailukappaleiden tekoon erikoistunut yhtye. Se on julkaissut albumit Hard Ratzz Hallelujah (2006), Kuuma Kesä (2007) ja Kulkuset – herkullinen joululevy (2007) sekä tietokoneanimaatiomusiikkivideoita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 12 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 105 vrk 12 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.