Kuvaus

WEST SIDE STORY
Kaikilla tasoilla sykähdyttävä merkkiteos asetti standardit nykymusikaaleille eikä ole kohdannut vertaistaan tänäkään päivänä. Elokuvan ikivihreä musiikki (mm. ?Maria?, ?America?, ?Somewhere? ja ?Tonight?) yhdessä uraauurtavan koreografian kanssa maalaa Romeon ja Julian traagisen tarinan sijoitettuna 1950-luvun New Yorkin jengisotien aikakaudelle. Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno ja George Chakiris säkenöivät rooleissaan unohtumattomassa, musikaalisessa mestariteoksessa!

MOULIN ROUGE!
Intohimoinen runoilija rakastuu säkenöivään kurtisaaniin eksoottisessa musikaali-rakkaustarinassa, joka on syntynyt ohjaaja Baz Luhrmannin (Romeo & Julia, Strictly Ballroom ?kielletyt askeleet) ainutlaatuisen lumoavasta mielikuvituksesta. Nicole Kidmanin ja Ewan McGregorin häikäisevät roolisuoritukset kiidättävät vauhdikkaan värikästä ja romanttista matkaa tarunomaisen aistillisessa yökerhossa ja sen ympäristössä.

THE SOUND OF MUSIC -LAULAVA TRAPPIN PERHE
Rodgers & Hammersteinin® The Sound of Music ?laulava Trappin perhe on taianomainen, lämminhenkinen tositarina, joka on noussut kaikkien aikojen suosituimmaksi koko perheen elokuvaksi. Maria (loistava Julie Andrews) on eloisa nuori nainen, joka jättää nunnaluostarin ja ryhtyy Kapteeni von Trappin seitsemän lapsen kotiopettajattareksi. Itsevaltaisen leskimiehen kurinalaisessa taloudessa ei alkuun tunnu löytyvän sijaa musiikille ja ilonpidolle.

HAIR
Viaton maalaispoika Claude Bukowski (John Savage) saapuu New Yorkiin värväytyäkseen armeijaan, mutta päätyy keskelle hippi-?tapahtumaa? Keskuspuistossa ja rakastuu päätä pahkaa kauniiseen Sheilaan (Beverly D?Angelo). Hippien pasifistinen johtaja, Berger (Treat Williams) saa ylipuhuttua Clauden kuokkimaan yläluokan juhliin vain tunnustaakseen rakkautensa Sheilalle. Tästä alkaa seikkailu joka vie Clauden vankilan ja Keskuspuiston järven kautta lopulta armeijaan. Mutta Bergerin viimeinen yritys pelastaa Claude Vietnamilta johtaa eriskummalliseen kohtalonoikkuun... jolla on järkyttävät seuraukset.

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW
The Rocky Horror Picture Show on ?rajaton eroottinen painajainen?. Koe uudelleen Richard O?Brienin syntisen kieroutunut ylistys kauhulle, sci-fille, B-pätkille ja rock-musiikille ? kädessäsi on ?aistillinen valveuni, joka säilyy ikuisesti?. Tähtinä Tim Curry (klassisessa ?gender-bending? -esityksessään), Barry Bostwick ja Oscar®-voittaja Susan Sarandon. Tee ?Time-Wrap? ja laula ?Hot Patootie? Meatloafin kanssa uudelleen...ja uudelleen...ja uudelleen... kotona, tai teattereissa, jossa tämä show nähdään todennäköisesti vielä ainakin toiset 25 vuotta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 4 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 45 vrk 4 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.