Kuvaus

Musta Kyy - Sarja 2 Kaikki  (DVD)

 

Alkuperäisnimi:  The Black Adder - Series 2

 

Aikojen alusta lähtien ovat tyylikkäät, kunnolliset ja urheat miehet edesauttaneet Englannin kunniakkaiden perinteiden jatkumista. Mutta on olemassa myös miehiä, kuten Edinburghin herttua Edmund, alias Musta Kyy, kuninkaan kiero, katkera ja ahne poika, jotka ilman mainesanoja saavat epäoikeudenmukaisen paikkansa historiassa...

 

Sisältää jaksot:

 

KELLOT (BELLS): Edmund pystyy näyttämään miltei normaalilta pölkkypää Baldrickin ja papuaivo lordi Percyn rinnalla.

PÄÄT (HEAD): Äskettäin ministeriksi ja ylipyöveliksi nimitetty Edmund joutuu pahaan pulaan leikattuaan parran pois lordi Farrowilta.

PERUNAT (POTATO): Musta Kyy lähtee vastahakoisesti merelle ja sitten etsimään perunoita Sir Walter Raleighin jalanjäljissä.

RAHA (MONEY): Edmund saa liikettä kinttuihinsa, kun julma piispa saapuu odottamattomalle vierailulle ja tarjoaa hänelle tulikuumaa, hehkuvaa hiilihankoa paikkaan, johon vanutuppo sopisi paremmin.

OLUT (BEER): Nauris, strutsinsulka ja fanaattisen puritaaninen täti aikaansaavat kiusallisen tilanteen Mustan Kyyn kuninkaallisessa huushollissa.

KAHLEET (CHAINS): Kellariloukkoon vangittu Edmund alkaa jo hermostua, kun hänet pakotetaan arvailuleikkiin hullun espanjalaisen inkvisiittori-kuulustelijan kanssa.

 

Ohjaus
Mandie Fletcher

Näyttelijät
Rowan Atkinson

Hugh Laurie

 

Kesto
175 min

Tekstitys:

Suomi


S/T

R2

Suomijulkaisu

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,98 €
Sulkeutuu 23 vrk 21 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,98 € Sulkeutuu 23 vrk 21 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.