Kuvaus

Väri musta, koko 56. Kunnossa ei moitittavaa. En ala mittailemaan tai ottamaan lisäkuvia.

POSTIKULUT: Katso myös muut myynnissä olevat kohteeni ja huuda useampi kohde samaan pakettiin - ei lisäpostikuluja. Odotan maksua tililleni viikon kuluessa huudosta ja lähetän tavarat lähetän postitse mahdollisimman pian summan näkyessä tililläni. Postikuluja pyydän aina saman 7 euroa riippumatta siitä, miten vähän tai paljon tavaraa pakettiin huudat. Tähän syynä on se, että tarkoitukseni on pienten yksittäisten pikkutarvaroiden postittamisen sijaan myydä mahdollisimman suuria tavarapaketteja kerralla. Myynti on myös yksinkertaisempaa, kun postikulut ovat aina sama tasaluku.

TOIMITUSEHDOT: Toimitus vain postitse eli ei noutoa tai kotiovelle tuontia. Lähetän paketin tulemaan kun maksu näkyy tililläni.

MAKSUEHDOT: Odotan maksua tililleni viikon kuluessa huudosta. Tarkemmat maksutiedot saat automaattisessa sähköpostiviestissä huudettuasi kohteen. Lunastamattomasta huudosta negatiivinen palaute. Jos hinta ei miellytä, ehdota hintaa siihen tarkoitetusta painikkeesta. Huudettuasi kohteen hinta on juuri se mitä siitä on huutaessa sovittu eli ei alennuksia jälkikäteen. Maksu vain tilisiirtona, ei noutoa.


Hakusanoja vauva, vauvan, vauvalle, vauvojen, haalari, musta, poikavauvalle, poikavauvan, pieni, ulkohaalari, reborn, reborn nukke, nuken, nukelle, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70, 72

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 8 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 104 vrk 8 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.