Kuvaus

Voin postittaa ja ostaja maksaa postikulut! Jos huudat enemmän kuin yhden kohteen, yhdistelen mielelläni postikuluja. Joka päivä en juokse postissa mutta yritän postittaa mahdollisimman pian maksun näkyessä tilillä. 

Kaupat suoritetaan loppuun asti meilitse. Toivon nopeita kauppoja. Jos ostajan puolelta haku menee yli 2 päivän niin maksu tilille ja myöhemmin nouto. Myös postin kautta lähetettävien maksu 2 päivän sisällä jos muuta ei ole etukäteen sovittu. Vastaan meiliin yleensä nopeasti.  

Käytetyn ostaminen on ekoteko, jolla vältetään uuden tuotteen valmistukseen liittyvä hiilijalanjälki. 

Myynnissä myös muualla.

 

* * * * * * * KATSOTHAN MYÖS MUUT KOHTEENI * * * * * * * 

 

Pallon halkaisija 0.80 cm. Toinen korvakorun vastakappale hukkunut. Muuten uudenveroiset. 
 

Huhtikuusta lokakuuhun toimitusaika voi olla viikosta kahteen viikkoon reissutyön ja kesälomien vuoksi. Kysy ennen huutamista jos haluat tietää mahdollisen postituspäivän. Ilmoitan postikulut kohdekohtaisesti heti huudon sulkeuduttua, jollei sitä ole erikseen ilmoitettu. Kysyttäessä myös.

 

Hakusanat: korvakorupari, mustat korvikset, musta korvis, korvakorut, korvakoru, helmi, pallot, pallo, korvikset, mustat pallokorvikset, mustat pallokorvakorut, korvakorupari, musta korvakoru, pääkallo korvis, pääkallo korvakoru, hoitokorvis, hoitokorvakoru

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 54 vrk 21 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 54 vrk 21 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.