Kuvaus

1. Kevät saapuu muumilaaksoon
Talviuniltaan heränneet Muumipeikko, Nipsu ja Nuuskamuikkunen löytävät vuorilta mystisen silinterihatun. Ystävykset antavat hatun Muumipapalle, mutta alkaa tapahtua omituisia asioita. Muumit päättävät lopulta heittää hatun jokeen, ettei enempää kommelluksia sattuisi.

2. Taikahattu
Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy ja Nipsu ovat menossa rannalle keräämään simpukoita. Rannalla Niiskuneiti putoaa muurahaisleijonan kuoppaan. Ystävykset saavat vaivoin pelastettua Niiskuneidin äkäiseltä muurahaisleijonalta. Mystinen silinterihattu päätyy taas Muumitaloon ja ystävysten uteliaisuus hattua kohtaan saa pian kaikki pinteeseen. Nyt tarvitaan taikurin apua!

3. Ninni on näkymätön
Tuutikki saapuu muumitaloon mukanaan ujo Ninni-tyttö, joka on muuttunut näkymättömäksi kammottavan tätinsä hoivissa. Tuutikki toivoo Muumien ystävällisyyden muuttavan Ninnin taas näkyväksi. Muumimamman lääke alkaakin tepsiä hyvin nopeasti. Haisuli aiheuttaa harmia sienimetsällä.

4. Ninni näkyy jälleen
Näkymätön Ninni majailee yhä Muumien luona ja on jo miltei kokonaan näkyvissä. Haisuli ei kuitenkaan ole luopunut pankkirosvo-ideastaan ja piilottaa Ninnin kivenkoloon, jotta hän muuttuisi taas näkymättömäksi. Onnistuuko Haisuli ilkeässä suunnitelmassaan?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 21 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 71 vrk 21 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.