Kuvaus

Lhttp://www.eurokolikonmaailma.fi/images/MLP/DVD/mlp_ap_takakansi.jpg

 

Twilight Sparkle omistaa kaksi lippua gaalaan, ja jokainen poni haluaisi lähteä!

Tekniset tiedot:
* Kesto: n. 22 minuuttia (1 jakso, S1E3, The Ticket Master)
* Ikäraja: 3
– sopii yleisesti kaikenikäisille

* Valmistumisvuosi: 2011
* Aluekoodi: 2
* Ääni: Stereo
* Kieli: Puhuttu suomeksi
– sisältää myös kieliversiot: ruotsi, tanska, norja
* Kuvakoko: 16:9
* DVD-formaatti: DVD5
* Keepcase 1 DVD
* Julkaisija: Hasbro

Juoni

Sarja seuraa Twilight Sparkle nimistä yksisarvista, jonka tämän opettaja ja mentori, prinsessa Celestia lähettää Ponyvilleen opiskelemaan ystävyyden saloja. Twilight Sparkle on aluksi skeptinen asian suhteen, sillä tätä kiinnostaa enemmän opiskelu, kuin ystävien saaminen. Ponyvilleen saapuessaan, Twilight Sparkle ystävystyy viiteen hyvin erilaiseen poniin, joista jokainen edustaa omalla tavallaan ystävyyden erilaisia osa-alueita. Twilightin uusia ystäviä, ja sarjan viisi muuta päähenkilöä, ovat Pegasokset Rainbow Dash ja Fluttershy, maaponit AppleJack ja Pinkie Pie, sekä pääkuusikon toinen yksisarvinen Rarity.

Twilight Sparkle huomaa, että vanhan ennustuksen mukaan, Kuuhun kauan sitten karkotettu, Nightmare Moon niminen paha poni on tekemässä paluuta, ja langettamassa Equestrian maan ikuiseen yöhön. Twilight Sparkle lähtee yhdessä uusien ystäviensä kanssa etsimään Harmonian Elementtejä, mystisiä taikaesineitä, joiden avulla Nightmare Moonin voi pysäyttää. matkan aikana Nightmare Moon kokoaa kuusikon tielle esteitä ja vaaroja, mutta toisiinsa turvaten he selviytyvät vaaroista. Twilight Sparkle ymmärtää, että Harmonian Elementit ovat hänessä ja hänen ystävissään itsessään, ja voitettuaan Nightmare Moonin, Twilight Sparkle päättää jäädä Ponyvilleen asumaan, ja oppimaan lisää uusien ystäviensä avulla.

Sarjan jaksot keskittyvät pääsääntöisesti päähenkilöiden arkipäiväiseen elämään Ponyvillessä ja sen ympäristössä, ratkoen arkipäivän ongelmia ja kommelluksia. tapahtumien keskiössä on yksi pääkuusikon jäsenistä, ja tai joskus jopa kaikki, ja useimmissa jaksoissa on jokin ystävyyteen tai jokapäiväiseen elämään liittyvä opetus. Ensimmäisellä kaudella varsinkin ponit lähettivät usein kirjeitä prinsessa Celestialle, opittuaan jotain uutta ystävyydestä.

hUOMIOI, ETTÄ DVD ON UUSI, JA KATSOMATON, MUTTEI MUOVEISSA

KAKSI DVD:TÄ SAMALLA POSTIKULULLA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,90 €
tai
Sulkeutuu 95 vrk 12 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,90 € Sulkeutuu 95 vrk 12 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.