Tuote on myyty käyttäjälle mariusvanni hintaan 122 €

Kuvaus

Myydään huonossa kunnossa oleva Golf eniten tarjoavalle. Ajoaikaa autolla on 1.8.2021 saakka. Mittarilukema 430386km. Talvirenkaat mielestäni ok mutta muuten löytyy kyllä moitteita. Mukaan tulee CD/mp3 soitin mikä toimii usb tai piuhalla, talvirenkaiden lisäksi mukaan tulee 5kpl kesärenkaita (lisäkuvissa punaisella merkattu) + vararengas. Ilmastointi pelaa. Käytin huoltoliikkeessä arvioitavana että kannattaako huoltaa/katsastaa ja omat huoltotaidot/ahkeruus ei riitä niin siksi myynnissä. Alla listaa tiedossa olevista puutteista/vioista:
- Kaikki jarrut hylsyyn
- Taka iskarit hylsyyn
- Autossa on tupakoitu eli hajuhaitta. Olen verhoilut pessyt useaan otteeseen tekstiilipesurilla ja otsonoinut auton joten haju ei ole sietämätön.
- Vasemmassa helmassa reikä
- Pakoputki vuotaa hieman (Korjauskehotus)
- Seka rengastus
- Peräkoukun töpseli irti
- Sivupeilien sähkösäätö rikki
- Keskuslukitus toimii vain pelkääjän ovesta ja autossa on vain 1 avain
- Konepeltiä ylhäälläpitävä keppi puuttuu
- 1 Pölykapseli puuttuu
- Muutamia pieniä peltivaurioita kuvia lisää: https://drive.google.com/drive/folders/1aXyzqEJc24X6UqhCICGaRrEQr8s8MBe9?usp=sharing

Auton saa siis ajettua pois mutta jarrut on todella huonossa kunnossa ja saattaa lukittua (meni kun huoltomies sörkki niitä) olen itse pääosin jarrutellut moottorilla, eli pitkää matkaa en suosittele ajamaan tai kannattaa olla hinausauton puhelinnumero käsillä. Tankissa dieseliä noin 1/4 tankkia. Vain nouto

Lisätty 29.7.2021 11:12

Huomasin tuossa kun kannoin renkaita autoon että 2kpl renkaita on pelkät kumit. Lisäksi ylimääräistä härpäkettä mukaan tulee puolillaan oleva lasinpesuneste ja akkulaturi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
122 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.7.2021 14:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.