Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään Vuokatin Lepokatin lomaosake. Vk 21, erinomainen kevätviikko, jolloin pääsee esim. golfaamaan juuri avautuneille nurmille tai vaeltelemaan uuteen kesään heräävässä Vuokatinvaaran luonnossa. Lepokatin paritalot sijaitsevat Vuokatinvaaran juurella pienen lammen rannalla. Ikkunasta voi ihastella telkkien soidinmenoja.

Huoneisto (noin 83 m2) on erittäin tilava oh+2 mh + keittiö + tilava korkea parvi. Makuupaikkoja väh. 8:lle. Tietysti myös sauna, takka, pikku terassi grillaamiseen ja istuskeluun. Huoneisto on parisen vuotta sitten kunnostettu, joten se on hyvässä kunnossa. Vuokatinvaaralle ja ympäristön hiekkakankaille vieville poluille pääsee lähtemään kävellen suoraan pihasta. Vaihtopäivä lauantai (sisään klo 16), siis tänä vuonna 18.5.

Käyttövastike on vain 310 euroa. Tältä vuodelta se on jo maksettukin, joten tänä vuonna lomailemaan pääsee täysin ilmaiseksi. Kauppahinnan lisäksi ostaja suorittaa varainsiirtoveron, joka on vain 1,5 %. Kauppahinnan suorittamisen jälkeen toimitan ostajalle osakekirjan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


750 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 13:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.