Kuvaus

Mika D. Rubanovitsch - Elina Aalto: Myynin lyhytterapia - sanoista tekoihin

  • Imperial Sales OY, 2. painos 2006; pehmeäkantinen kirja, 161 sivua
  • Hyväkuntoinen kirja, melkein kuin uusi
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut 5 euroa = 10 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Miten myyjä lunastaa asiakaslupaukset asiakaskohtaamisessa?
Houkutellakseen asiakkaita yritykset antavat markkinoinnissaan suuria lupauksia. Tämä kirja kertoo, kuinka myyjän tulee toimia asiakaskohtaamisessa lunastaakseen annetut asiakaslupaukset. Kirja kertoo miten tulla huippumyyjäksi. Kädessäsi on vihdoinkin myyntityötä käsittelevä kirja, joka huomio suomalaisen yrityskulttuurin!

Montako kauppaa myyjältä jää tekemättä?
Tässä kirjassa käydään läpi myyntiprosessin vaiheet askel askeleelta. Kirjan selkeää myyntiprosessia noudattamalla myyjä pystyy palvelemaan asiakkaitaan tehokkaammin.

Valmennustemme avulla myyjät ovat oppineet oikean myyntitekniikan ja saavuttaneet loistavia tuloksia. Vakuutuimme, että valmennusmateriaali on kirjoitettava kirjan muotoon. Haluatko kehittää itseäsi tai organisaatiosi myyntitaitoja? Jos myynti ei suju, lue tämä kirja.

Asiasanat: myyntityö asiakassuhde myynti kauppa asiakaslähtöisyys asiakaspalvelu myyjät Liiketalous. Markkinointi. Kauppa. Kauppa taloustieto talous kauppatiede myyntiprosessi asiakaspalvelu puhelinmyynti kilpailu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 5 vrk 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.