Kuvaus

Mukavan matalat nahkaremmi sandaalit koko 40. Sisäpohja ja pinta nahkaa, ulkopohja tekninen materiaali. Matala korko 3cm. Reilu malli. Ihastuin ja ostin itselleni liian ison ja siksi kiertoon. Ostohinta oli 69€, nyt edullisesti.

  ASRA hindiksi tarkoittaa suojaa ja tarkoittaa yhdistystä, sosiaalisuutta, vastuuta ja tietoisuutta. Näiden kenkien valmistaja Asra London tukee Intian lapsia lahjoittamalla jalkineita Aasra Trustille Intiaan. He visioivat näin: ASRA luo nykyaikaisia, korkealaatuisia ja ympäristötietoisia jalkineita, joiden tarkoituksena on inspiroida yhteisö, joka jakaa intohimonsa kenkiä, ihmisiä ja planeettaa kohtaan. Olemme rehellisiä ja omistautuneet luovuudelle, kestävälle kehitykselle ja suunnittelulle, kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja yksilölliseen tyyliin.

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Tämä jäänyt parille käytölle. Yhdistelen mielelläni postikuluja.

Avainsanoja: maalaisromanttinen, tilda, boheemi, klassinen, iätön, ajaton klassikko. Kuvan muut tavarat eivät sisälly kauppaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 12 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 7 vrk 12 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.