Kuvaus

Nainen sodassa kotona ja rintamalla 1939-1949. Suomen vapauden puolesta

Hyväkuntoinen kirja. Viimeisen sivun nidoksen alaosa hieman löysä. TOIMITUS MATKAHUOLTOON HUUTOPAKETTINA.

Valittujen Palojen kirja: Nainen sodassa. Kotona ja rintamalla 1939-1945 suomen vapauden puolesta.480 sivua.Isokokoinen kirja jonka mitat 19,5 x 24,5 cm. Teoksessa on käytetty Sota-arkiston, sotamuseon, työväenarkiston ja valtionarkiston sekä eri järjestöjen aineistoa. Siihen sisältyvät sotapäiväkirjat,päiväkäskyt,henkilökuvat,kirjeet, kuvakertomukset ja muistelmat. 

 

 

 

Ilman kotirintamaa ei olisi ollut rintamaa, ilman naista ei olisi ollut kotirintamaa. Suomi pystyi antamaan sotaan 200 000 lottaa, joista huomattava osa toimi tintamien läheisyydessä, esimerkiksi lottakanttiineissa ja kenttäsairaaloissa, enin osa kuitenkin koti-Suomen sotasairaaloissa sekä ilmavalvonta- ja viestitehtävissä. Lisäksi työpanoksensa antoivat votilaskotisisaret sekä vapaaehtois- ja työjärjestöjen kymmenettuhannet jäsenet. Viime kädessä kotirintaman työkykyiset naiset pyörittivät koko maan talouselämän ja sotateollisuuden rattaita, pitivät huolta miestenkin töistä, viljelivät maata, kaatoivat metsää, seisoivat sorvin ääressä, kasvattivat lapset, torjuivat pulaa. Sota-ajan suomalainen nainen oli tuhattaituri. Hänen saavutuksistaan ja ajatuksistaan on tehty tämä muistelmateos.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,50 €
tai
Sulkeutuu 11 vrk 14 h 12 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,50 € Sulkeutuu 11 vrk 14 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.