Kuvaus

Napapiirin sankarit on Dome Karukosken ohjaama komediaelokuva vuodelta 2010. Se on Karukosken neljäs pitkä ohjaustyö ja samalla hänen ensimmäinen komediansa. Elokuvan kuvaukset alkoivat syyskuussa 2009 ja päättyivät tammikuussa 2010. Napapiirin sankarit keräsi  335 031 katsojaa vuonna 2010 ja oli sen vuoden katsotuin kotimainen elokuva.  Elokuva menestyi myös Jussi-gaalassa 2011 ja se palkittiin parhaana elokuvana, ohjauksena ja käsikirjoituksena sekä yleisö-Jussilla.  27. huhtikuuta 2011 elokuva julkaistiin DVD:nä.

Napapiirin sankarit on seikkailukomedia ja romanttinen road movie halki Lapin ja suomalaisen miehen sielunmaiseman. Janne (Jussi Vatanen) saa suoritettavakseen tehtävän, joka ensi kuulemalta vaikuttaa yksinkertaiselta: kirkonkylän kodinkoneliikkeestä pitäisi hakea vaimolle (Pamela Tola) digiboksi ennen iltaa, ihan perusmalli. Mutta sitten tulee se ensimmäinen forsemajööri.

Ohjaaja

Dome Karukoski

Käsikirjoittaja

Pekko Pesonen

Tuottaja

Aleksi Bardy

Säveltäjä

Lance Hogan

Kuvaaja

Pini Hellstedt F.S.C.

Leikkaaja

Harri Ylönen

Lavastaja

Pirjo Rossi

Erikoisefektit

Konsta Mannerheimo

Pääosat

Jussi Vatanen
Jasper Pääkkönen
Timo Lavikainen
Pamela Tola
Kari Ketonen
Miia Nuutila

Kesto:  92 min, K-11

DVD on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 2,1 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,5 euros, other countries 4,5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,1 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 3,9 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Sulkeutuu 3 vrk 15 h 47 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 3 vrk 15 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.