Kuvaus

Tuotteen Nappiparisto LR41 3kpl - Sexy Battery kuvaus


Nappiparisto LR41 3kpl - Sexy Battery

Uudistuksellinen Sexy Battery -nappiparisto LR41 on täydellinen valinta kaikkiin laitteisiin, jotka vaativat luotettavaa ja kestävää virtalähdettä. Tämä pakkaus sisältää 3kpl korkealaatuisia LR41-paristoja, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Tekniset tiedot:

  • Määrä: 3kpl
  • Tyyppi: LR41
  • Jännite: 1,5 V
  • Paksuus: n. 0,36 cm
  • Halkaisija: n. 0,79 cm

Sexy Battery -nappiparisto LR41 on suunniteltu erityisesti täyttämään kaikki tarpeesi. Sen kompakti koko ja kevyt muotoilu tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikenlaisiin laitteisiin, kuten kelloihin, leluihin, elektronisiin koruihin ja muihin pienikokoisiin elektroniikkalaitteisiin.

Voit luottaa Sexy Battery -nappipariston LR41 laadukkaaseen suorituskykyyn ja pitkään kestävyyteen. Se tarjoaa tasaisen ja vakaan virransyötön, joka varmistaa laitteidesi optimaalisen toiminnan. Ei enää turhauttavia katkoksia tai tehoton toiminta - Sexy Battery pitää laitteesi käynnissä ja sinut tyytyväisenä.

Hanki Sexy Battery -nappiparisto LR41 3kpl pakkaus ja koe ero. Laadukas, kestävä ja luotettava - tämä paristo on täydellinen valinta kaikkiin virtatarpeisiin. Tilaa omasi jo tänään ja nauti huippuluokan suorituskyvystä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 73 vrk 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.