Kuvaus

NÄR LJUSEN SKALL TÄNDAS DÄRHEMMA. 1977 Pilot. Ehjä hyväkuntoinen LP-levy reunoiltaan vähän kuluneissa mutta muuten ehjissä kansissa (takana kappaleiden nimien edessä pienet merkinnät; ks. kuva). Samuelsons-yhtye, Curt & Roland, Arnold Börud, Anders Eriksson, Kjell Fjallsett, Märta Svensson ja Noas Ark -yhtye esittävät kymmenen joululaulua. Lauluista osa on meilläkin tuttuja, esimerkiksi Adolphe Adamin O helga natt (Oi jouluyö) tai J. Lyonsin ja S. C. Hartin När ljusen skall tändas där hemma (Kodin kynttilät).

Ruotsalainen Samuelsons-yhtye, jossa lauloivat veljekset Rolf, Kjell, Olle ja Jard Samuelson, oli 1970- ja 80-luvun suosituimpia kristillisiä musiikkiryhmiä kotimaansa lisäksi muissa Pohjoismaissa, useissa muissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Yhtye oli suosittu televisioesiintyjänä. Samuelsons-yhtye lauloi ja levytti sekä ruotsiksi että englanniksi. Heidän yli 30:ä levyään (1971-84) on myyty yli puolitoista miljoonaa kappaletta. Lisäksi veljeksistä Kjell teki kuusi levyä ja Jard yhdessä vaimonsa Carina Samuelsonin kanssa kahdeksan levyä.

Vuonna 1965 aloittanut Curt & Roland duo, Curt Petersen ja Roland Lundgren, oli ensimmäisiä sähkökitaroita käyttäviä kristillisiä ryhmiä. Heidän yli 30:stä levystään (19852008) kolme on myynyt kultaa, kaikkiaan levyjä on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 9 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 14 vrk 9 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.